最好用的b5是那一款?

laughoutloud
|
蘑菇 發表於 18-10-5 11:02
請問隻cf全名係乜呀?

CF phloretin
laughoutloud
|
Skin Ceuticals B5同HA都好好用啊!
Jonimama
|
Elenalan 發表於 18-6-16 13:16
我係CE>B5>面霜,CE已經係精華素,我唔會同一時段用多過一支精華素(除了純補濕)。

我覺得CE有改善膚質嫩 ...

請問ce全名叫什麼?
Elenalan
|
Jonimama 發表於 18-10-5 23:40
請問ce全名叫什麼?

CE Ferulic
JMLM
|
Elenalan 發表於 18-10-5 09:04
其實好多人都分享過,但亦有唔少人話用唔用都冇分別。我講到幾好都只係針對我自己皮膚問題,不如你自己親 ...

可以分享 Cosmetic skin solutions 你用邊幾隻產品嗎?
Elenalan
|
JMLM 發表於 18-10-6 10:26
可以分享 Cosmetic skin solutions 你用邊幾隻產品嗎?

藍銅,olive serum, b5, c+e ferulic
leeleebaba
|
心心 發表於 18-6-13 17:10
我用來用去,最後都係情歸skin C

好貴
ahpoo
|
JYS 發表於 18-6-13 16:36
要薄身又夠補濕

有人話skin ceuticals貴又唔係唯一好,仲有人話立,但好彩我油人都覺好!但一定要塊面仲濕既時候上,好快吸收!之後都無擦膠碎!正!
ahpoo
|
Elenalan 發表於 18-6-14 08:21
Skinceuticals B5正價$700/30ml
佢支B5和CE真係好好好用 :m ...

我都愛上左!同埋其實每次用三四滴都有排用丫
JMLM
|
Elenalan 發表於 18-10-6 12:13
藍銅,olive serum, b5, c+e ferulic

Thank you!
Beibeisam
|
JYS 發表於 18-6-13 16:36
要薄身又夠補濕

好多隻都用過,我個人覺得phyto c 好用過skin c , dr Wu 都唔錯。
lilicatcat
|
祖明 發表於 18-6-14 14:41
旺角樓上舖

可比地址去買?同買多少錢
祖明
|
lilicatcat 發表於 18-10-6 23:19
可比地址去買?同買多少錢

Pm我吖!
shala
|
Elenalan 發表於 18-10-6 12:13
價錢係咪同skin C差唔多?
Meowbb_bb
|
Beibeisam 發表於 18-10-6 22:45
好多隻都用過,我個人覺得phyto c 好用過skin c , dr Wu 都唔錯。

Me too I like phyto c more than skin c
Elenalan
|
shala 發表於 18-10-7 00:17
價錢係咪同skin C差唔多?

平好多,可去美國官網睇下,寄HK的。
shala
|
Elenalan 發表於 18-10-7 05:12
平好多,可去美國官網睇下,寄HK的。

好的,唔該哂!
vickymok717
|
其實係咪每個品牌的B5都差不多的呢?
carolyktong
|

我鍾意用 Phyto-C,清爽唔笠!
Airbusbb
|
Meowbb_bb 發表於 18-10-7 00:27
Me too I like phyto c more than skin c

邊度買phyto c平?