呢度多唔多JM有玩手機GAME?

salmon_lee
|
食雞呀,傳說對決呀,你地有無玩架?或者你地唔玩,個C6 有無玩呢?
我要做媽媽
|
食雞好多女性朋友都玩,不過我真係冇咩玩手機GAME
BBQBBKill
|
clash royale 都幾好玩
你可以試下玩
nerolibaby
|
salmon_lee 發表於 18-6-13 17:12
食雞呀,傳說對決呀,你地有無玩架?或者你地唔玩,個C6 有無玩呢?

我有時玩下橙光個 d,覺得唔錯
kei621
|
食雞
豬米米
|
食雞
Ashleycorina
|
我無乜前途,打機都係煮下嘢,開下餐廳
口水包包
|
同c6一齊玩傳說
-joanne
|
nerolibaby 發表於 18-6-13 17:30
我有時玩下橙光個 d,覺得唔錯

Me too
evalau341
|
Ashleycorina 發表於 18-6-13 20:26

我都係吖,玩sims FreePlay ,你呢
Poyau
|
Ashleycorina 發表於 18-6-13 20:26

開開吓就虛擬變現實
tsung
|
kei621 發表於 18-6-13 19:53
食雞

呢排好hit
koey_0611
|
Candy
|
evalau341 發表於 18-6-13 20:33
我都係吖,玩sims FreePlay ,你呢

Cooking Country
Crazy cooking
之前玩cooking adventure 但load 唔到
|
Poyau 發表於 18-6-13 20:33
開開吓就虛擬變現實

宜家現實中已煮得好勤力,但無本事開餐廳
timandy
|
candy crush only
Poyau
|
Ashleycorina 發表於 18-6-13 21:04
宜家現實中已煮得好勤力,但無本事開餐廳

明白
snoopybabe
|
只玩candy同接龍
sfuhsg
|
Clash Royale 同食雞,2個都係同老公玩
fishball_ball
|
salmon_lee 發表於 18-6-13 17:12
以前有玩clash royale,但係出街成日唔知做乜收得唔好,谷鬼氣DELETE 佢無再玩,依家玩candy crush 算