頂!真係想爆粗!老麥越來越唔掂

camanbi
|
新餐完全圖不符,一條薑絲都無!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
donuthk
|
幫你走佐薑絲
fanlee
|
我上星期佢一出時買都係無,睇電視就見到有一條條唔知咩菜,買到返來淨得一個包、一塊雞扒、一塊雞肉塊
camanbi
|
donuthk 發表於 18-6-13 18:34
幫你走佐薑絲

最抵死既係拎去同店員講,佢話經理話本身個包係咁
提子餅
|
應該喺塊雞堡下面,係食唔出咩味嘅
camanbi
|
提子餅 發表於 18-6-13 18:37
應該喺塊雞堡下面,係食唔出咩味嘅

打開來睇少到根本睇唔到。。亦食唔出
JoanC
|
佢請新果班,尤其係年輕一群,8成都係無心工作,唔帶腦咁,自己有落咩無落咩,完全唔知。
FunWong
|
個包得d醬嘅 不過我未試
提子餅
|
camanbi 發表於 18-6-13 18:37
打開來睇少到根本睇唔到。。亦食唔出

我食咗兩次喇,真係少到唔覺有醬㗎
提子餅
|
FunWong 發表於 18-6-13 18:43
個包得d醬嘅 不過我未試

連醬都好少,唔似其他包一夾會漏汁
yucl_hk
|
金拱門……你懂的
karen508hk
|
嗰啲係酸菜絲,不過冇都冇所謂,因為個包確係難食
三棵樹
|
點解會有薑絲 ? 我一直以為係酸菜
Poyau
|
fanlee 發表於 18-6-13 18:36
我上星期佢一出時買都係無,睇電視就見到有一條條唔知咩菜,買到返來淨得一個包、一塊雞扒、一塊雞肉塊
...

一條條嗰啲應該係酸椰菜
oceandeepsea
|
唔記得落?
Poyau
|
camanbi 發表於 18-6-13 18:37
最抵死既係拎去同店員講,佢話經理話本身個包係咁

幅圖真係只供參考

https://scontent.cdninstagram.com/vp/7b22dbc204a93d5a511df06abafc69a1/5BA0454D/t51.2885-15/e35/33907313_296641884207833_102304368644063232_n.jpg
tsung
|

Thelittleteddy
|
呢個超難食
camanbi
|
第一次食。。。乾爭爭,醬又得dd...個d菜絲嘩少到睇唔到...夠膽死同我講個包係咁。。。老麥已經常加價,仲俾咁既質素人食。。。
阿韻BB
|
應該個別老麥先係咁.. 我食過2次都勁多酸菜絲