好討厭萬寧的職員

喜歡你更多
|
好唔鐘意萬寧的職員, 行萬寧有種壓逼感, 職員行到邊跟到邊, 不停問有乜野幫到你, 好似好驚你偷野. 你帶埋小朋友去, 他們更會步步為營, 那種氣氛令我行得唔舒服.

講真, 我想搵某些野搵唔到, 我一定會主動問你, 萬寧應該教職員俾少少空間D客睇野, 唔好逼得咁緊.
衛英姿
|
我諗萬寧職員都係畀膠層迫佢地提供貼身/心服務姐⋯⋯
laiyee6121
|
喜歡你更多 發表於 18-6-13 21:21
好唔鐘意萬寧的職員, 行萬寧有種壓逼感, 職員行到邊跟到邊, 不停問有乜野幫到你, 好似好驚你偷野. 你帶埋 ...

係呀,我都有呢種感覺
pomanlife
|
好唔鐘意萬寧的職員, 行萬寧有種壓逼感, 職員行到邊跟到邊, 不停問有乜野幫到你, 好似好驚你偷野. 你帶埋 ...

屈人寺有段時間行入去就有人係度追住黎sell 化妝品咪仲衰
RAA    發表於 18-6-14 12:13
girlbear    發表於 18-6-14 12:00
greenpea    發表於 18-6-13 22:09
yiuki
|
我唔會理佢,會自己搵
InkCartridge
|
萬寧有人跟?唔覺喎!
zitzai
|
我樓下間又無。有呢個情況我會話,我自己睇下先得啦, 唔該
二小姐
|
我又唔覺萬寧有職員跟,sasa就太多sales路又窄阻住行,叫唔該借借都聽唔到唔想借咁。

入colormxx就跟到實一實,實到拎起每一樣嘢睇都講有幾好,買啦,有時轉身行第二邊佢又跟住轉,貼身跟住跟到差d撞到我,我睇得好唔舒服,直情同佢講我有需要先搵佢,想自己睇,佢又笑笑口話好,都再跟,就問佢做乜跟住我,係咪驚我偷嘢,佢又話我無跟住你吖⋯⋯好難頂,唔會再入colormxx.
波子
|
係呀!!個個職員都問有冇幫到你
肥肥寶
|
萬寧唔覺有,屈臣氏就有人sell野
熊妹妹
|
萬寧唔覺有人跟喎,係踏入舖時職員會打個招呼咁上下啫
babyhoi
|
我屋企附近兩間萬寧都冇喎
我經常都好free地周圍行
I9528
|
萬0 好少比人跟
就算有,同佢地講聲會自己睇,佢地都好有禮貌咁退開喎
wing_wing912
|
pomanlife 發表於 18-6-13 21:25
屈人寺有段時間行入去就有人係度追住黎sell 化妝品咪仲衰

屈人寺仲多 其實係咪真係驚人偷野既呢?
Moppyhaha
|
我都唔覺得有人跟...lunch 食飽咗之後會去行萬〇,係有staff say hi ...不過都冇跟
TMC3012
|
好多舖都係咁, 尤其sales, 所以唔太like行街
心日天
|

我都覺得
cy101
|
又唔覺喎, 話咗唔駛, 通常都唔再理你, 無人跟住!

你個間咁熱情, 可能無乜客!!
喜歡你更多
|
回覆 波子 的帖子

其實每次入萬寧,都未諗到要買乜,只係隨意企係度睇下,突然又人問,乜嘢mood都無哂。
喜歡你更多
|
二小姐 發表於 18-6-13 21:30
我又唔覺萬寧有職員跟,sasa就太多sales路又窄阻住行,叫唔該借借都聽唔到唔想借咁。

入colormxx就跟到實 ...
c字頭呢間少入,我諗都唔駛再去