嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

話說我個仔(而家兩歲幾)有陰莖陷入嘅問題,之前睇兩個醫生(楊重光&文詠基),兩個都話反正遲早都要做包皮重整手術,不如而家就做左佢啦。

我1516,因為唔知係咪真係有需要做,二來驚咁細個要全身麻醉唔係幾好。

跟著係哩度論壇聽好多sis講話葉錦輝雖然無嗰兩位咁出名,但好有醫德,所以即管再睇埋葉醫生。

果然,佢解釋得好詳細點解唔好而家做,因為佢唔建議3歲以下用全身麻醉,除非好有必要。而佢判段我個仔嘅case係唔嚴重,唔會影響陰莖發育,所以遲多一兩年再做會比較好,可以再觀察下情況有無改善。

佢唔會因為可以賺錢而盲目叫人做手術,我覺得哩一點係好有醫德。
所以真心覺得佢好好,一定要上黎推介一下!

大宅

Flowerbeanbb 發表於 18-6-13 21:57
話說我個仔(而家兩歲幾)有陰莖陷入嘅問題,之前睇兩個醫生(楊重光&文詠基),兩個都話反正遲早都要做包 ...

我仔之前小腸氣都係搵佢做!醫生真係好好、好細心!個陣同一間病房4個人有3個都係搵佢做小腸氣!之後覆診睇埋包皮都叫我地唔使急、大個d睇下點先!

男爵府

ylcheng501 發表於 18-7-29 14:29
我仔之前小腸氣都係搵佢做!醫生真係好好、好細心!個陣同一間病房4個人有3個都係搵佢做小腸氣!之後覆診 ...

想問小朋友包皮幾歲做最好?

別墅

我仔之前小腸氣都係搵佢做!醫生真係好好、好細心!個陣同一間病房4個人有3個都係搵佢做小腸氣!之後覆診 ...

懷疑小朋友有小腸氣的情況
每次吃飯後會不停打嗝
想問小朋友幾多歲做小腸氣手術
因很擔心他做手術
同埋手術費大概多少

大宅

julystar 發表於 18-8-12 22:52
懷疑小朋友有小腸氣的情況
每次吃飯後會不停打嗝
想問小朋友幾多歲做小腸氣手術

咁未必係小腸氣喔!最好搵個家庭醫生睇左先! 不過都講埋,醫生費連醫院用左4萬5左右!係做2邊

男爵府

lingling66 發表於 18-7-31 19:27
想問小朋友包皮幾歲做最好?

我都想知道

大宅

回覆樓主

陷入係點?我囝呢2日換片時發現包皮摷哂接住哂,同狂咸

複式洋房

蘿蔔菜 發表於 18-11-23 11:07
陷入係點?我囝呢2日換片時發現包皮摷哂接住哂,同狂咸

類似係咁,即係條陰莖縮左入去,望落條陰莖好短小咁。
不過我都唔係專業,最好去睇醫生確認一下。

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

葉錦輝,推介,好有醫德,不會亂收費,我仔仔睇隠睪,現在已經冇事
---生命無價,請支持領養---

複式洋房

meko~ 發表於 18-12-4 17:22
葉錦輝,推介,好有醫德,不會亂收費,我仔仔睇隠睪,現在已經冇事

(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

☺☺🙂

大宅

大宅

回覆 ylcheng501 的帖子

請問小朋友幾歲?

大宅

Kakayin1 發表於 19-8-2 18:34
回覆 ylcheng501 的帖子

請問小朋友幾歲?

做小腸氣嘅時候係3個幾月大

首頁

尾頁

跳至