淘寶買家評語堅定流

臭屁
|
淘寶評語係真定假架?
我差評後再睇返完全無顯示嘅?賣家可以隱藏嗎?
因為買完野,貨不對版仲要等左好耐先發貨!激鬼死我~
babynetnet
|
有真有假……我比左過中評,有賣家退錢要求改評價,有賣家就唔多理!
lamleelee
|
臭屁 發表於 18-6-13 23:37
淘寶評語係真定假架?
因為買完野,貨不對版仲要等左好耐先 ...

我覺得流流地 有次買左件要刻字嘅,點知我都無評價$_$ 有個淘寶客上載我刻字件貨俾評價,講到好自然唔係hea答
suzukiii
|
太誇張既多數假
mickey24
|
淘寶評語係真定假架?
照常理應該唔可以,我試過貨不太滿意留中評,佢即刻QQ我話可退款,但幫佢刪除中評,會影響在網上生意!
及淘寶網隨時唔俾佢賣野~ 評語一定有真有假喇~ 自己要分析下

Ahlite
|
我俾過中評,賣家叫我刪評論,仲話補錢俾我,無理佢就日日打電話,SMS, 淘寶信息咁來求我刪評論,因為中評會影響佢地評分喎,反而評論的內容無影響喎。我要求佢停止騷擾,否則把內容放上追加評論, 先至停左咋。
而我放相去評論嗰度,明明頭一兩日有超過50個人睇過的,過左幾日變左只有6個人睇過!

而中評或差評好似隔幾日才會見到的。
oceandeepsea
|
有真有假
kkkiko
|
回覆 臭屁 的帖子

大多數都係流,賣家會搵人刷好評咖!
森永牛乳
|
假多過真
cherylloveu
|
大把打手
YY1101
|
有假
JD930
|
lamleelee 發表於 18-6-13 23:49
我覺得流流地 有次買左件要刻字嘅,點知我都無評價$_$ 有個淘寶客上載我刻字件貨俾評價,講到好 ...

咁都得
CathyChan1126
|
我多數會睇實物相,先買
見到多甩漏,唔會買
kcpak
|
babynetnet 發表於 18-6-13 23:44
有真有假……我比左過中評,有賣家退錢要求改評價,有賣家就唔多理!
我都試過比中評,佢煩左我好耐.....我都唔理佢
babynetnet
|
kcpak 發表於 18-6-14 14:59
我都試過比中評,佢煩左我好耐.....我都唔理佢

一般我係退貨,所以好少中評或差評,但今次我女好鍾意對涼鞋!
Poyau
|
JD930 發表於 18-6-14 14:56
咁都得

好多太空戶
Poyau
|
淘寶評語係真定假架?

自行判斷
jhjac
|
有D好評好打手feel..
懷疑有得買可能有得淘tim呀
JD930
|
Poyau 發表於 18-6-14 15:52
好多太空戶

係咯
nothing_jan
|