泰國有咩手信好買?

camanbi
|
大家有推介嗎?食物?美容產品?衫?
claudiaman_86
|
回覆 camanbi 的帖子

beauty cottage 香水 / 香水膏, 佢陣味好似CHLOE陣香水味, 仲有NARAYA袋同蛇牌爽身粉
mercurycc
|
買泰國設計既衫,幾特別的。
blackberry
|
我鍾意番梘,食物就免
無話可說
|
只會買boots既用品咋,其他野香港都容易買到
bb2
|
blackberry 發表於 18-6-14 15:44
我鍾意番梘,食物就免

最锺意試唔同既皂
kmbb519
|
claudiaman_86 發表於 18-6-14 15:36

beauty cottage 香水 / 香水膏, 佢陣味好似CHLOE陣香水味, 仲有NARAYA袋同蛇牌爽身粉 ...

beauty cottage我都買左香水,真係好似chloe

佢隻碎粉都好好用,好滑
小ice
|
有隻人手造嘅椰子糖好好味 唔like食糖嘅我都鐘意食,唔記名,係某大超市裡有,有得試食,有d木卷住咁
YY1101
|
小ice 發表於 18-6-14 19:32
有隻人手造嘅椰子糖好好味 唔like食糖嘅我都鐘意食,唔記名,係某大超市裡有,有得試食,有d木卷住 ...

我上次買好快變質
要快食
YY1101
|
有隻人手造嘅椰子糖好好味 唔like食糖嘅我都鐘意食,唔記名,係某大超市裡有,有得試食,有d木卷住 ...

siam paragon左面
小ice
|
YY1101 發表於 18-6-14 19:33
siam paragon左面

Nikitang1111
|

有朋友買過比我
未到期已經發毛
Charlotte_mom
|
呢個,堅好食,不過唔易買

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Charlotte_mom
|
泰式風味杯麵
林真香
Bath &body works

claudiaman_86
|
kmbb519 發表於 18-6-14 19:27
beauty cottage我都買左香水,真係好似chloe

佢隻碎粉都好好用,好滑

我一有fd去我就要佢地幫我買,又抵用
crystal媽咪
|
好多人買圓形綠色盒嗰隻膏,返嚟搽蚊咬
marcoli8
|
kmbb519 發表於 18-6-14 19:27

佢隻碎粉都好好用,好滑

Any pic? Thx
tantanmama
|
上標油,小朋友肚仔痛搽佢一流。
MISSICE128
|
claudiaman_86 發表於 18-6-14 15:36

beauty cottage 香水 / 香水膏, 佢陣味好似CHLOE陣香水味, 仲有NARAYA袋同蛇牌爽身粉 ...

呢隻香水 我都想買呀
魚兒小寶貝
|
去超市買一堆零食返公司

送朋友買阿婆番梘,NaRaYa M 巾袋