真空壓縮袋

crystalho918
|
手壓式好用定係要用電泵吸走空氣嗰d好用?未買過,有無好介紹?thx

eeaa
|
crystalho918 發表於 18-6-14 07:31
手壓式好用定係要用電泵吸走空氣嗰d好用?未買過,有無好介紹?thx

電泵好d,可壓到效果好
|
eeaa 發表於 18-6-14 07:55
電泵好d,可壓到效果好

你會喺邊度買?有無好介紹?
cake05
|
我都未用過,想了解,見$12店也有得買
eeaa
|
crystalho918 發表於 18-6-14 07:59

淘寶,38元套有齐大中細,大可入大被,送两個旅行用的,12元店買過好快壞,淘收納博士用3年做好好
wcpcelia    發表於 18-6-14 16:25
claudiaman_86
|
回覆 cake05 的帖子

淘寶買收縮博士, 但唔好用佢個電泵, 我自己都係用屋企吸塵機去吸~好實同埋冇漏氣
cake05    發表於 18-6-14 19:49
eeaa
|
crystalho918 發表於 18-6-14 07:59

天猫優惠,直送香港住宅

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
|
eeaa 發表於 18-6-14 12:07
淘寶,38元套有齐大中細,大可入大被,送两個旅行用的,12元店買過好快壞,淘收納博士用3年做好好
...

你會用咩抽走d氣?有無電泵推介?
|
claudiaman_86 發表於 18-6-14 14:47
回覆 cake05 的帖子

淘寶買收縮博士, 但唔好用佢個電泵, 我自己都係用屋企吸塵機去吸~好實同埋冇漏氣 ...

屋企無吸塵機呀!有無電泵推介?
eeaa
|

佢本身跟手動泵,另淘寶這套不包香港郵費,两套送電泵

【收纳博士11件真空压缩袋送手泵 大号抽气棉被子衣物收纳袋真空袋】http://m.tb.cn/h.30jyCPG 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€AdHL0xJyces€后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-6-16 20:01
凍頂烏龍妹
|
eeaa 發表於 18-6-14 19:36
佢本身跟手動泵,另淘寶這套不包香港郵費,两套送電泵

【收纳博士11件真空压缩袋送手泵 大号抽气棉被子衣 ...

請問電泵係用插頭款定係 aa電池款?
claudiaman_86
|
crystalho918 發表於 18-6-14 17:53
屋企無吸塵機呀!有無電泵推介?

佢原裝會有埋電泵架
danibuz
|
凍頂烏龍妹 發表於 18-6-14 21:04
請問電泵係用插頭款定係 aa電池款?

插頭
fionlei88
|
Ikea都有,價錢唔貴,我覺得好過淘寶貨
sugarbabyy
|
淘寶我買過一d 係好難封口 同埋放的耐會漏氣的。你們淘寶買的會這樣嗎?
eeaa
|
sugarbabyy 發表於 18-6-15 18:00
淘寶我買過一d 係好難封口 同埋放的耐會漏氣的。你們淘寶買的會這樣嗎?
...

收納博士用左3年仲好好