自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

家樂咁靚仔, 祝福你揾到個更好的女朋友

早前(6月12日) 陳家樂在中環回應本刊記者,對余香凝一心一意的家樂知悉女方連日在新仔寓所過夜,悲痛到一度講唔到嘢,情緒 激動轉身拭淚,其後哽咽認分手…

[p=28, null, left]拍拖三年多的藝人陳家樂和余香凝突然爆出「分訊」,有指余香凝劈腿另結新歡Victor,並主動向陳家樂提出分手,事後余香凝立即對外「洗白」,否認有第三者介入!

在其口中又是朋友又是生意拍擋的Victor Hui,現在從事保險業,以前更曾做過「空中少爺」。據知男星何浩文的舊愛、今年剛分手的空姐女友Candy Tong,原來曾和Victor拍拖,戀情維持大約一年多。雖然Victor對Candy非常寵愛,但因Candy移情別戀,面對女友「劈腿」的他最後被飛!

異性緣旺成模特兒殺手

據知性格好動健談的Victor,異性緣非常旺,皆因他對女生照顧周到,管接管送,甚有紳士風度,不過「換畫」速度非常快,稍見追求的女生有不合他心意的地方,即撇即走,免夜長夢多。Victor對模特兒情有獨鍾,除了余香凝外,早年曾加入寫真戰團的𡃁模許穎(Phoebe)也曾和他拍拖,但戀情很快無疾而終。

大玩「野外露出」

另外,Victor早年曾當youtuber,與好友兼男模、跟余香凝同公司的黃寶漳開設youtube頻道拍攝旅遊短片,二人由俄羅斯莫斯科乘搭西伯利亞火車穿越蒙古等地,全程花了十九天,短片中見Victor對着鏡頭毫不怯場,期間兩人更在雪地上除衫玩半裸,惟俄羅斯的紀錄短片只推出上集,未見有下集。

Victor性格好動健談,異性緣旺。

Victor(右)又試過踩入youtuber畀,同Friend去俄羅斯玩。

佢又試過做「空中少爺」。

仲喺雪地除晒衫,大玩「野外露出」。

大宅

回覆樓主:

係咪有錢仔黎架?如果講樣,陳家樂靚仔好多囉。。。

wcpcelia    發表於 18-6-14 16:48
davywm    發表於 18-6-14 10:58

伯爵府

回覆樓主

樣子好一般!人總是貪新忘舊
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

伯爵府

2018復活節勳章 王國教室勳章

回覆樓主:

呢個明顯食家來,但可能個女人系鍾意呢種

珍珠宮

回覆樓主

我對所有保險佬都無好感

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主

陳個樣點睇都靚仔同尊一過新歡

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主

有時候不是說樣子
有時候D女比較喜歡

有宏觀見識博學男子是事實

水晶宮

回覆樓主:

呢個新歡樣唔好,仲有d沙沙滚feel,點睇都唔够舊愛好。不過可能好識講嘢,又有新鮮感都未定。

珍珠宮

回覆樓主:

陳家樂咁靚仔都被人帽

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

家樂真係慘
不要從別人的嘴裡去認識我

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

新歡個樣咁衰
:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

伯爵府

crystal媽咪 發表於 18-6-14 12:17
家樂真係慘

好似陳豪甘……搵个更好

子爵府

新歡個樣同陳家樂無比,但都叫做四四正正不難看,感情D野好復雜,個女子對住靚仔耐咗變無晒感覺,可憐陳家樂對佢一條心。新歡有新鮮感,現實生活經常發生。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

公爵府

KTKTKT5 發表於 18-6-14 12:13
陳家樂咁靚仔都被人帽

呢啲嘢唔係講樣,係講錢

珍珠宮

回覆樓主:

做保險多數把口浪過油, 加上個樣唔太差(我覺得有d似林一峰), d女自然死係佢手上
希望嘉樂好似陳豪咁愈來愈紅, 搵到個真心鍾意佢既人

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

dleelm 發表於 18-6-14 12:36
新歡個樣同陳家樂無比,但都叫做四四正正不難看,感情D野好復雜,個女子對住靚仔耐咗變無晒感覺,可憐陳家 ...
陰公, 我昨晚都睇左家樂條片, 仲企响度任人訪問, 第一句就好走啦, 傻仔黎既....
而家D女仔唔係搵好仔, 係鍾意搵呢D, 家樂千祈唔好返兜添呀!

當年呢個女仔車禍傷及面部, 家樂仲話會照顧佢一生一世, 邊個唔感動? 咁快就唔記得? 真係唔駛恨, 搵過個好既, 呢度個個都撐你呀家樂!!!!!!!
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

水晶宮

回覆 mickeyeva 的帖子

陳家樂係靚仔, 專一, 可能會悶D, 呆D
呢個就似識講野, 乙水人, 有$, 女仔會中意呢類

仲好啦! 我唔LIKE 香型, 陳可以找個更好的

象牙宮

回覆樓主:

我又唔覺陳生靚仔喎,可能人地女仔唔鍾意藝人男友做伴侶呢!

首頁

尾頁

跳至