自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

BK Milk勳章

https://ol.mingpao.com/php/showb ... &issue=20180614

【鍾情模特兒】傳余香凝新歡為年薪過百萬保險才俊

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

conconchan 發表於 18-6-14 14:52
我都係但佢呢個樣我接受,我個時朋友叫我三筒,因為我中意邪樣之外仲對警察有情意結,所以邪牌愛差 ...
我都對差人有情意結喎
家樂佢個樣係超得, 但講到感覺就無乜, 太正氣了..... 我鐘意豹哥果d 簡直有 feel
大事化小, 小事化毛.........

男爵府

kmbb519 發表於 18-6-14 15:18
我都對差人有情意結喎
家樂佢個樣係超得, 但講到感覺就無乜, 太正氣了..... 我鐘意豹哥 ...

豹哥係好邪不過可惜我老公樣又唔邪,又唔係做差人,唉,唯有睇下劇,望梅止渴

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

回覆樓主

大宅

回覆樓主:

做保險,可能把口得,容易冧女
陳家樂感覺木獨啲。。

子爵府

回覆樓主

余小姐好快後悔

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

amyamy123 發表於 18-6-14 13:06
做保險9成都係口才好好, 又TUM得人, 個女咪嗒糖囉

仲送好多禮物

https://www.kingofcapture.com/17706/c9%e9%a0%ad%e6%a2%9d/%e4%bd%99%e9%a6%99%e5%87%9d-%e4%bf%9d%e9%9a%aa%e6%89%8d%e4%bf%8a-%e5%a5%bd%e5%a4%a7%e9%a3%9f/?wfc

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

chichiwing 發表於 18-6-14 16:29
余小姐好快後悔

個保險男玩夠佢就扔啦

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

mickeyeva 發表於 18-6-14 10:46
家樂咁靚仔, 祝福你揾到個更好的女朋友

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主

個男藝人似乎幾單純,希望佢搵個更好的
有時男人不壞,女人不愛,無緣份就無計
請勿打招呼~

男爵府

conconchan 發表於 18-6-14 14:52
我都係但佢呢個樣我接受,我個時朋友叫我三筒,因為我中意邪樣之外仲對警察有情意結,所以邪牌愛差 ...

我都係對警察有情意結,但我老公係木頭嗰類,而我本身都係偏向鐘意木頭嗰類好似劉青雲、馬明咁,我d同事聽到話點解我鐘意d偏向悶又較為年紀大既

男爵府

kangaroomama 發表於 18-6-14 13:33
個個新仔似乎識玩識享受,應該風趣幽默,唔叫靚仔,但個樣都幾陽光。如個自己身邊個係木頭,近來又忙於工作 ...

都係既
個女仔都係24歲,好多時要一定年紀先識欣賞木頭

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

陳家樂外型好好多呀

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20180614/bkn-20180614145742529-0614_00862_001.html?refer=hn2

余香凝接受訪問時,全程抖大氣,對於跟陳家樂分手,她說:「首先同大家講聲對唔住,知道大家好擔心,家人同事受影響嘅人,同陳家樂分開一個月,有共識分開,大家拍咗幾年拖,有啲位意見不合,冇法達成共識,最後大家坐低傾就係分開,唔係有心呃大家,等所有工作完同大家講,唔係想去消費佢個名!」

余香凝又否認拜金:「我係一個獨立女仔,唔係會用佢錢、貪名牌,畢業以來自己搵錢去養家人,我唔係嗰種人,我同家樂財政獨立!」

男爵府

Nikitang1111 發表於 18-6-14 16:45
我都係對警察有情意結,但我老公係木頭嗰類,而我本身都係偏向鐘意木頭嗰類好似劉青雲、馬明咁,我d同事聽 ...

原來好多都好似我咁,我好開心唔係另類不過木頭又大過我既唔岩我,我老公同我同年係同學,但我中意小鮮肉不過只限細我5年

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

甩個專一的三年男友,寧選頻頻換畫的玩家,呢d女仔唔洗恨,她早d走是陳生福氣,好過结左先離。早cut loss。He deserves better.

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 Poo得好勳章 BB防敏心得分享勳章 美好大世界2017勳章 趣教勳章 最關心BB問題熱投勳章 親子王國15週年勳章

感情呢樣嘢好難講,唔係外表靚仔同專一就永世打風都打唔甩,我哋第三者只有吹水齋talk

禁止訪問

水晶宮

畀面勳章

mickeyeva 發表於 18-6-14 16:52
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20180614/bkn-20180614145742529-0614_00862_001.h ...

之前唔知邊個夠誓神劈願話無契家佬啦,最後咪BB都生埋。

男爵府

(Samantha) 發表於 18-6-14 17:12
之前唔知邊個夠誓神劈話無契家佬啦,最後咪BB都生埋。

...

首頁

尾頁

跳至