自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

環保接龍勳章

回覆樓主

陳家樂值得更好的
人生本是苦

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

諗起佢套幸運是我, 爸爸唔要佢果場, 喊到收唔到聲
人哋唔要你唔緊要, 仲有大把人撐你
一直向前走唔好番轉頭呀

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

做保險9成都係口才好好, 又TUM得人, 個女咪嗒糖囉

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主

即係咁,我唔知點解不嬲都鐘意d邪邪地的男仔,特別有feel的 家樂雖然真係好靚仔,但佢太正經,硬係爭咁d野咁 (個人感覺 不喜勿插)

大事化小, 小事化毛.........

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

個個新仔似乎識玩識享受,應該風趣幽默,唔叫靚仔,但個樣都幾陽光。如個自己身邊個係木頭,近來又忙於工作疏忽關懷,有另一個有錢仔又tum得自己開心既,自己又後生有本錢試,可能都會心動。
唔係幫個女仔講好話,不過我身邊有朋友係咁,雖然我本人唔會移情別戀,但覺得可以理解。
希望家樂早日走出陰霾。

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

circle119 發表於 18-6-14 12:00
有時候不是說樣子
有時候D女比較喜歡
係囉~雖然我好鍾意陳家樂, 但有時兩個人在一起, 唔只講外表, 尤其女人睇男人, 好多男人識氹女仔, 個樣唔OK, 但都一樣吸引到好多女人。

而且睇家樂D 平時D片, 佢性格望落比較單純同有點孩子氣,可能個女人最終目標唔係呢種卦。
Childhood is journey, not a race.

大宅

回覆樓主:

爺爺好慘,替佢心痛。

大宅

kmbb519 發表於 18-6-14 13:17
即係咁,我唔知點解不嬲都鐘意d邪邪地的男仔,特別有feel的 家樂雖然真係好靚仔,但佢太正經 ...

男人不壞女人不愛

子爵府

newcook 發表於 18-6-14 12:48
陰公, 我昨晚都睇左家樂條片, 仲企响度任人訪問, 第一句就好走啦, 傻仔黎既....
而家D女仔唔係搵好仔, 係鍾 ...
情深又肯承擔的男仔好少有,個女人走寶。

男爵府

回覆樓主

一年半載後又換畫

男爵府

其實女既完全吾識,男既岩岩先知叫乜名!男未娶女未嫁甘都要好似大新聞甘!

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

是是但但 發表於 18-6-14 13:50
係囉~雖然我好鍾意陳家樂, 但有時兩個人在一起, 唔只講外表, 尤其女人睇男人, 好多男人識氹女仔, 個樣唔OK, ...
同意! 講得好岩
大事化小, 小事化毛.........

子爵府

circle119 發表於 18-6-14 12:00
有時候不是說樣子
有時候D女比較喜歡

新歡的確俾到家樂無嘅野俾佢
所以有新鮮感
同埋新歡做果行同佢完全唔同
比較之下可能覺得呢個財路濶d 啩

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

撐陳家樂, 你值得更好0既!

唔好氣餒, 向事業打拚, 唔好望番轉頭呀 ))))))

傷心就讓我抱抱!呵番

水晶宮

回覆樓主:

我覺得余小姐都唔靚,平凡樣

翡翠宮

Supertalkative 發表於 18-6-14 10:54
樣子好一般!人總是貪新忘舊

对!仲要大家咁后生。長情好難

琥珀宮

子爵府

回覆樓主:

千祈唔好翻兜呀~條女死遠d啦!亞爺會有更好嘅女仔架,唔值得為個咁嘅女仔喊

男爵府

kmbb519 發表於 18-6-14 13:17
即係咁,我唔知點解不嬲都鐘意d邪邪地的男仔,特別有feel的 家樂雖然真係好靚仔,但佢太正經 ...

我都係但佢呢個樣我接受,我個時朋友叫我三筒,因為我中意邪樣之外仲對警察有情意結,所以邪牌愛差人,三筒係邪牌

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

aliensss2008 發表於 18-6-14 11:22
我對所有保險佬都無好感

係咯

首頁

尾頁

跳至