自由報料

跳至

首頁
12345...7

尾頁

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

呢隻牌子好好味

即使外表黑曬、入面都好翠綠,軟硬適中

ㄧ袋6個,Market Place $34 左右

Cheuk2012    發表於 18-6-14 18:05

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

好平wor, 咁如果又好食咪好抵囉

男爵府

回覆 babyislove 的帖子

請問樓主點整黎食? 未試過買牛油果食? 唔識點整

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

2個BB的媽媽 發表於 18-6-14 13:38
回覆 babyislove 的帖子

請問樓主點整黎食? 未試過買牛油果食? 唔識點整

我開半就咁but 嚟食jar

wcpcelia    發表於 18-6-14 16:18

回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

keroppipooh 發表於 18-6-14 13:25
好平wor, 咁如果又好食咪好抵囉

係呀,平均$5.x ㄧ隻。健康又飽肚。試咗幾隻袋裝牌子,終於揾到質素好,口味又啱自己
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

babyislove 發表於 18-6-14 13:55
係呀,平均$5.x ㄧ隻。健康又飽肚。試咗幾隻袋裝牌子,終於揾到質素好,口味又啱自己
...
我2個仔超 like, e+ 出面買過都要$1x 真係越食越貴, 不過我呢頭無market place, 等我睇下其他果d 大間既有無先, 多謝分享

伯爵府

2024勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

回覆樓主

正喎,得閒要去買黎試下先

別墅

回覆樓主

係咪買返嚟就食得,唔使擺幾日㗎等佢熟啲

版主

keroppipooh 發表於 18-6-14 14:00
我2個仔超 like, e+ 出面買過都要$1x 真係越食越貴, 不過我呢頭無market place, 等我睇下其他果d 大間既有 ...

你個仔識食wo

我個仔覺得D味怪,唔肯食。

你試吓去惠康望吓,同ㄧ個集團可能有
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

MomoQQ 發表於 18-6-14 14:05
係咪買返嚟就食得,唔使擺幾日㗎等佢熟啲

見到咁既色同埋摸落去淋淋地我就食ga la
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

keroppipooh 發表於 18-6-14 14:00
我2個仔超 like, e+ 出面買過都要$1x 真係越食越貴, 不過我呢頭無market place, 等我睇下其他果d 大間既有 ...

惠康有

琥珀宮

babyislove 發表於 18-6-14 14:06
你個仔識食wo

我個仔覺得D味怪,唔肯食。
佢地細細個一食就 like 啦 或者你試下撈埋冷律一齊比佢試下,就咁食隻味又真係未必個個都m 食架....btw, 我cap 低圖架啦, 會去做野

翡翠宮

babyislove 發表於 18-6-14 13:53
我開半就咁but 嚟食jar

好寡wor

琥珀宮

lina9316 發表於 18-6-14 14:09
惠康有
正喎 我平時無留意盒裝, 次次都係買逐個揀果d咋, thx

版主

keroppipooh 發表於 18-6-14 14:09
佢地細細個一食就 like 啦 或者你試下撈埋冷律一齊比佢試下,就咁食隻味又真係未必個個都m 食架.... ...

有D 人話點壽司鼓油好味
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

別墅

回覆樓主

多謝推介呀,等我去買啲比我個BB女食先

版主

lina9316 發表於 18-6-14 14:10
好寡wor

都ok嘅,我返工當零食,簡簡單單
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

MomoQQ 發表於 18-6-14 14:12
多謝推介呀,等我去買啲比我個BB女食先

你自己都試吓
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

翡翠宮

keroppipooh 發表於 18-6-14 14:11
正喎 我平時無留意盒裝, 次次都係買逐個揀果d咋, thx

有袋裝的

琥珀宮

babyislove 發表於 18-6-14 14:11
有D 人話點壽司鼓油好味
我試過呀, 就係見d 人話感覺似食3文魚, 但我唔覺囉, 我試過一次之後都無下次lu

首頁
12345...7

尾頁

跳至