黎緊要去家族聚會,c6叫我唔好著得太寒酸

一田花c9
|
黎緊個星期日要去c6個邊嘅家庭聚會,我個c6千叮萬囑叫我唔好著得太寒酸,仲叫我千其唔好拎我個個陳年嘅手袋去,話咁樣個影衰佢wo!好威咩?又唔見佢比錢我買番個!
she007
|
咁你就著靚d啦
newcook
|
係啦, 叫佢比錢置裝! 唔好牙斬斬!
魚兒小寶貝
|
係咪要影家庭照呀?
不過咁樓主, 通常d C6 都係比較求求其其,佢開得口話你,你會唔會真係好唔掂呀?著返好d 啦!
美之選468
|
一田花c9 發表於 18-6-14 12:51
黎緊個星期日要去c6個邊嘅家庭聚會,我個c6千叮萬囑叫我唔好著得太寒酸,仲叫我千其唔好拎我個個陳年嘅手袋 ...

好易Je,帶埋C6行街,由佢親自揀選時裝+手袋....包無失理佢啦? 順便由佢埋單呀,唔該!
wcpcelia    發表於 18-6-14 16:48
馬霸
|
佢可能講事實
MsBusy
|
叫佢比錢你置靚靚新裝,買靚靚新袋,記得叫佢出手唔好咁寒酸喎
wcpcelia    發表於 18-6-14 16:49
whywhite22    發表於 18-6-14 13:58
o_____o
|
我記得之前你C6已經批評過你打扮同話你個頭油笠笠喎,其實你係咪真係好唔注重外表?其實為自己執靚D,人也自信D精神D。
GNOW_LOVE    發表於 18-6-15 09:54
CALVEN
|
你為自己都應打扮下吧。

打扮的洗費就向你C6收回。
MM2H
|
答佢..."好啊,置裝費唔會慳,麻煩你即過幾皮野比我"
lymchau
|

開到口,建議你還是處理下,男人通常無所謂,你可能真是好難頂失禮人他才出聲,無錢就叫他選比你啦!

goat
|
o_____o 發表於 18-6-14 13:00
我記得之前你C6已經批評過你打扮同話你個頭油笠笠喎,其實你係咪真係好唔注重外表?其實為自己執靚D,人也 ...
AGREE, 男人好少可會咁留意細節, 只要樣靚身材正就收貨,
出到聲證明好嚴重
lingfu
|
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21464177

樓主你令我好好奇你平時出去既衣著打扮係點
可以令你C6咁緊張
廷廷媽
|
有冇咁會影衰佢呀? 佢會著西裝去?
怪獸青BB
|
如果男人講到出口,證明平時自己都真係幾求其下,要改善下
cloudwingwing
|
樓主不如影下你平時著咩衫? 拎咩手袋?
carmen1904
|
同佢一齊去買衫置裝,包無投訴
chengcheung
|
咁真係應該檢討下
tsung
|

vet
|
MM2H 發表於 18-6-14 13:09
答佢..."好啊,置裝費唔會慳,麻煩你即過幾皮野比我"

幾皮夠執埋個樣了
樓主C6叫佢唔好用個舊手袋又話佢頭油,我估樓主整整齊齊,光光鮮鮮便ok, 一千幾百蚊買件衫買個袋唔難,一野就要幾皮,即係話比C6知自己放棄了自己。