五週見紅

Yan0318
|
一路都冇啡冇紅
琴晚去洗手間抹到手指甲咁大size 鮮紅血 但我完全冇其他唔舒服
我今早求其打去公司付近一間婦科話六週先照到 我依架點做好呢?
琴晚一次有血依架都冇啦。

mocha20150323
|
係咪著床血?我5週幾都黎左d血,以為係M到,原來唔係。宜家咁細都照唔到咩,不如休息多d再觀察下
Yan0318
|
mocha20150323 發表於 18-6-14 14:23
係咪著床血?我5週幾都黎左d血,以為係M到,原來唔係。宜家咁細都照唔到咩,不如休息多d再觀察下
...

我都唔知呀
第一胎
好擔心 唯有下星期尾去照下
Touchwood再流先去睇
cutekinki
|
五週幾可以照到胎囊的,我都係五週幾見紅去左照陰超,休息下訓床,唔好番工啦,我個醫生話早期痴唔實,訓床等佢痴實d,加油。
mocha20150323
|
Yan0318 發表於 18-6-14 14:25
我都唔知呀
第一胎
好擔心 唯有下星期尾去照下

唔好太擔心,放鬆心情,初期好多人都係著床血
Yan0318
|
cutekinki 發表於 18-6-14 14:33
五週幾可以照到胎囊的,我都係五週幾見紅去左照陰超,休息下訓床,唔好番工啦,我個醫生話早期痴唔實,訓床 ...

岩岩五週炸今日 我諗住早極都下星期頭去
Yan0318
|
mocha20150323 發表於 18-6-14 14:33
唔好太擔心,放鬆心情,初期好多人都係著床血

知道啦 唔該哂你
RubyYu07
|
多休息,唔好奔波,請假兩日係屋企抖下啦
GCHK
|
休息下先,唔好操勞,唔好拎重嘢
falalala
|
唔好粗勞,多休息,有機會係床床血,留意住有無其他唔舒服,祝一切順利
Yan0318
|
RubyYu07 發表於 18-6-14 17:11
多休息,唔好奔波,請假兩日係屋企抖下啦

知道啦 謝謝你
Yan0318
|
GCHK 發表於 18-6-14 20:49
休息下先,唔好操勞,唔好拎重嘢

知道啦 謝謝你
Yan0318
|
falalala 發表於 18-6-14 22:45
唔好粗勞,多休息,有機會係床床血,留意住有無其他唔舒服,祝一切順利
...

知道啦 謝謝你
haha748494
|
可能系著床血,唔會再流血,你就唔洗太擔心,時間到,去醫生果度CHECK下。
我要做媽媽
|
如果已經冇流既話,又冇咩異常就唔使太擔心既。但係如果keep住有流啡,一定要睇醫生
Jessicakyy
|
Hi 請問一下,樓主當時五週流過啡係咪,完全在家卧床就無事?

我上星期,四週四天時驗到有孕時,同時流粉紅色,之後卧床多日,今天第五週零天,擔心會再流。。。。係咪最好繼續攞假休息好了~?
Yan0318
|
Jessicakyy 發表於 18-8-5 18:48
Hi 請問一下,樓主當時五週流過啡係咪,完全在家卧床就無事?

我上星期,四週四天時驗到有孕時,同時流粉 ...

其實我完全冇休息過 紅只係岀現過一次 不過你要留意住 如果再有就最好入院check下 我依架12w3 做左t21一切正常 希望你都順利平安
Jessicakyy
|
好的,謝謝妳。
falalala
|
要多休息 祝好孕