親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

12月會同小朋友去沖繩玩,有沒有住過好既酒店可以介紹一下?謝謝

大宅

好媽媽勳章

回覆樓主:

你會唔會自駕遊呢?
快樂可人兒
:-DResults:

別墅

ir9974 發表於 18-6-14 14:15
你會唔會自駕遊呢?

會呀!

大宅

2018復活節勳章

住過北谷町hilton幾好, 係美國村附近 又近琉球之牛

大宅

好媽媽勳章

回覆樓主:

谷茶灣Rizzan海洋公園酒店 (Rizzan Sea-Park Hotel Tancha Bay)啱啱二星期前住過,我就好滿意啦!停車場超大,如果唔食早餐可以轉食午餐。如果唔洗佢執房,每日可以有1000日元現金券比你在酒店用。我住山景房都好靚,有個靚靚沙灘。

wcpcelia    發表於 18-6-16 18:43
快樂可人兒

別墅

ir9974 發表於 18-6-14 19:04
谷茶灣Rizzan海洋公園酒店 (Rizzan Sea-Park Hotel Tancha Bay)啱啱二星期前住過,我就好滿意啦!停車場超 ...

好呀,睇下先

別墅

ashcracker 發表於 18-6-14 16:51
住過北谷町hilton幾好, 係美國村附近 又近琉球之牛

好呀!唔該晒!睇下先

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

美國村..我住《Vessel Hotel Campana Okinawa》

因為我冇開車, 佢有巴士出返那霸
對面就係美國村商場, 樓下有海邊....有冇大眾浴場

那霸我覺得呢間都方便

對面有商場, 幾個商場都近....仲要食埋目利之銀次

Hotel Hokke Club Naha Shintoshin‎

王國會長

王國會長

Sammitang2014 發表於 18-6-14 13:56
12月會同小朋友去沖繩玩,有沒有住過好既酒店可以介紹一下?謝謝
預幾錢? 12月頭同xmas 都差好遠

珍珠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

幾年前住過名護 marriott,房間乾淨又大間,ok㗎

男爵府

回覆樓主

暑假去超貴

男爵府

Sammitang2014 發表於 18-6-14 13:56

那霸Regency 好住又方便,北部hotel onion , 中部hilton

大宅

回覆 ir9974 的帖子

幾靚喎, 幾錢晚? 呢間係响中部, 南部定北部?
想問如果係住那霸的酒店, 係咪冇海灘架? 有冇邊間濶落少少, 因為三個小朋友.

At birth 3.5kg (7.7 lbs)
38w2d 3203g (7.04lbs)
37w2d 2982g 36w2d 28

子爵府

BK Milk勳章

BCoLick 發表於 18-6-29 17:11
回覆 ir9974 的帖子

幾靚喎, 幾錢晚? 呢間係响中部, 南部定北部?

那霸係市區,點會有沙灘

大宅

好媽媽勳章

ada_fung 發表於 18-6-29 19:12
那霸係市區,點會有沙灘

去波上宮啦!參拜完,源樓梯方向下走。會見到個沙灘㗎。好攪笑,向住條行車天橋㗎。
快樂可人兒

子爵府

BK Milk勳章

ir9974 發表於 18-6-29 21:02
去波上宮啦!參拜完,源樓梯方向下走。會見到個沙灘㗎。好攪笑,向住條行車天橋㗎。
...

係喎
不過去得沖繩,都唔會滿足於呢種沙灘吧

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

ir9974 發表於 18-6-14 19:04
谷茶灣Rizzan海洋公園酒店 (Rizzan Sea-Park Hotel Tancha Bay)啱啱二星期前住過,我就好滿意啦!停車場超 ...

我想問下係咪可以放煙花,酒店有大浴場同埋有表演睇?我想book下年新年,見3晚海景房2大2小要6萬yen考慮緊book唔book好。

大宅

好媽媽勳章

yuensiu 發表於 18-7-10 11:11
我想問下係咪可以放煙花,酒店有大浴場同埋有表演睇?我想book下年新年,見3晚海景房2大2小要6萬yen考慮緊boo ...

可以在沙灘指定範圍放煙花,個浴場唔係好大,要比錢㗎。不過朝早去會抵啲400円。夜晚會有太鼓表演睇。
快樂可人兒

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

ir9974 發表於 18-7-10 12:43
可以在沙灘指定範圍放煙花,個浴場唔係好大,要比錢㗎。不過朝早去會抵啲400円。夜晚會有太鼓表演睇。
...

我見官網book送好多野有兒童代幣玩遊戲,送浴場卷個d,所以考慮緊.唔該晒

伯爵府

yuensiu 發表於 18-7-10 12:48

我見官網book送好多野有兒童代幣玩遊戲,送浴場卷個d,所以考 ...

Hello ,你有心水訂那間酒店未呀?
我咩都未攪哦

首頁

尾頁

跳至