美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我試左1次免費picoway

過程開始係
1. 影張相, 睇底層斑, 我果 D係碎斑
2. 做前送做一個保濕,話保濕夠效果好D
3. 之後先開始picoway 過程DD痛, 我自己可以接受

做完我有DD紅, 但1個鐘就退左
但做我日日敷保濕, 因為覺得好乾
連敷左7日 好D , 但有白淨左

做完出黎有sell , 但唔hard sell, 我無買任何treatment 無黑面比我走

佢sell :" 剛剛因為免費試做, 所以只用6成度數同時間,
如果你想改善色斑, 原本 $36000 / 6次picoway, 而家$18000/6次picoway, 跟反6次保濕, 同peeling "

但我因為做完即時唔太睇到淡斑, 所以我無買, 同埋唔知而家$18000/6次picoway 貴唔貴
我知呢D join 做幾次好D, 我驚$18000 無效

之後朋友介紹左2間比我

$2380 1次picoway +picosure + peeling

$1680 1次第3代 picoway (7月先有得做, 因為第3代係新機)

$1680 果間我有買佢 D facial , 幾好同店舖好乾淨, 起碼衛生好,平時D treatment功效都好, 所以已經比左錢等7月做

但有無做左picoway 成個treatment 可以分享, 做唔做到無曬 D 斑???

大宅

回覆 dada_88 的帖子

Picoway 真係淡同斑?只小6次?我果D 係碎斑, 有無做完可分享吓成

大宅

但有無做左picoway 可以分享, 做唔做到無曬 D 斑 ka???

大宅

BEXXSKIN $2380 買PICOWAY 送1次FOTONA 同木瓜PEELING ,

即係$2380 買PICOWAY X 1 , FOTONA X1 , 木瓜PEELINGX 1

比大家參考下

大宅

dada_88 發表於 18-6-21 15:21
BEXXSKIN $2380 買PICOWAY 送1次FOTONA 同木瓜PEELING ,

即係$2380 買PICOWAY X 1 , FOTONA X1 , 木瓜P ...

還有其他公司可分享嗎?

大宅

1. 我做左ps xxxxxx picoway 免費體驗
2. 我做左 EVV xx 眼免費體驗 Ultherapy

3. Mixxxx pxxx picoway SUPER PICO 300 免費體驗 (登記左做)

另外見到
Lx Dxxxx

enLIGHTen 美國皮秒
1. $880 體驗 1次 全面打1轉 共1500發
2. $1200體驗 1次 全面打2轉 共3000發
3. $1800體驗 1次 全面打3轉 共4500發

DERMAGRXX

enLIGHTen 美國皮秒
$1680 體驗 1次

coxxxxxx pxxx
Discovery pico 免費體驗 (登記左做)

悅XX

1. $369 體驗 美國picoway (登記左做)

bellamariefrance

1. 嶄新PiQo4「皮納秒」
速效去斑嫩膚
美肌體驗2,888

大宅

因為我果D係碎班所以我唔知做唔做好

又唔知邊間好, 所以我免費體驗左先

仲有2間係免費體驗, 我試完就試$369果間, 我都會試

但我自己買左1間會員價 $1580 1次做picoway 蜂頭 加淡斑, 佢話佢係enLIGHTen 皮秒激光黃金蜂巢頭

之前第一間係免費體驗白左DD, 今日自己睇班就好似有淡左小小

因為我見join 親都18000 / 6次, 我自己覺得貴

雖然係用多左時間周圍搵體驗價, 但平D 試下都無防我覺得

好過18000 但效果又唔知點,

所以我想試到1間好先join

大宅

回覆 Eva3196 的帖子

試做左 SUPER PICO 300白左

子爵府

2024年龍年勳章

dada_88 發表於 18-6-14 14:08
我試左1次免費picoway

可以pm我嗎?想知道
$2380 1次picoway +picosure + peeling

$1680 1次第3代 picoway (7月先有得做, 因為第3代係新機)

謝謝你!

大宅

回覆 imlu28 的帖子

我做左

1, px beauty,PICOWAY

2, MIRACLE x, PICO300

3, COLLAGEN plxx, discovery pico

4. YOUNG AESTHETIxx醫療美學診所,
打斑

全部免費

子爵府

2024年龍年勳章

dada_88 發表於 18-8-14 20:24

我做左

效果怎樣?邊間最好?

大宅

回覆樓主

即時要打皮秒再做peeling 定分兩次?
感覺點呀?

大宅

1, px beauty,PICOWAY
有影底層相 講明6成時間 6 成力打, 做完白左DD, 斑淡左小小

2, MIRACLE x, PICO300

免費打1 around , 明顯白左, 但係無影底層相, 淨係靠眼睇, 覺得唔pro, 但打1 around 效果都好靚

3, COLLAGEN plxx, discovery pico
full set 打, 打完明顯白左, 但淡斑就小小,但係無影底層相, 淨係靠眼睇, 覺得唔pro

4. YOUNG AESTHETIxx,
打斑

唔係打PICO ,
但有2 PART , 1 PART 美容院打, 1 PART 醫生打
有影底層相, 打完之後會叫您比480 蚊買防反黑面霜

黎緊9月去DERMAGRXX 打$ 1680 PICO ENLIGHTEN ($1680)

效果最好係MIRACLE x, PICO300
最SELL 係YOUXX XXXXXXXXXX
SELL 我打透明質酸

大宅

回覆 happymama0506 的帖子

2380 係BEXXSKXX
PEELING 之後pico

複式洋房

pico打完最多白少少, 比納秒激光好少少啦

大宅

即係$2380 買PICOWAY X 1 , FOTONA X1 , 木瓜P ...

請問有冇試過這間 Bexxskin 是見醫生咨詢? thx

大宅

請問有試過 Bexxskin 是見醫生咨詢? thx

大宅

回覆 anabbb 的帖子

第一次上去不是見醫生, 係JOIN佢醫生PLAN 先見醫生

大宅

dada_88 發表於 18-8-22 10:55
回覆 anabbb 的帖子

第一次上去不是見醫生, 係JOIN佢醫生PLAN 先見醫生
ic thx!

大宅

有冇jm試過 Bexxskin的 excel v 或 vbeam 可以分享嗎?
Sorry有少許離題

首頁

尾頁

跳至