美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

dada_88 發表於 18-6-21 15:21
BEXXSKIN $2380 買PICOWAY 送1次FOTONA 同木瓜PEELING ,

即係$2380 買PICOWAY X 1 , FOTONA X1 , 木瓜P ...

請問有冇試過這間 Bexxskin 是見醫生咨詢? thx

大宅

dada_88 發表於 18-6-21 15:21
BEXXSKIN $2380 買PICOWAY 送1次FOTONA 同木瓜PEELING ,

即係$2380 買PICOWAY X 1 , FOTONA X1 , 木瓜P ...

請問有試過 Bexxskin 是見醫生咨詢? thx

大宅

dada_88 發表於 18-8-22 10:55
回覆 anabbb 的帖子

第一次上去不是見醫生, 係JOIN佢醫生PLAN 先見醫生
ic thx!

大宅

有冇jm試過 Bexxskin的 excel v 或 vbeam 可以分享嗎?
Sorry有少許離題

大宅

dada_88 發表於 18-8-22 10:55

第一次上去不是見醫生, 係JOIN佢醫生PLAN 先見醫生
問左是見醫生,之後不做任何療程也不收費用。
Pls check pm.

大宅

doughnut 發表於 18-8-23 14:32

我 join 左 nxx bexxty, 6 次 $49800 送 6支水光槍! 係打曬咁多個頭, 我唔記得係2個 ...
係咪即係Perfxxx Medixxx, 如係我都去試做過。5萬6次好貴喎,不過唔知水光槍係咩及價錢。
你係咩斑?打斑時要忍痛嗎?會否力度太少所以唔多見效,我試打時覺得都幾痛下,忍到標汗咁滯,即晚白咗,第二日斑係淡咗,所以覺得picoway係有效。

依家我join咗A妹做enlighten,做咗一次未見效果,希望第二次有效果啦!

首頁

尾頁

跳至