真係好享受同仔仔去旅行

jojo1234
|
仔仔12歲,每次去旅行時佢係笑得最多既。雖然計劃行程都幾煩,但佢一句吾想甘快返香港,我已經覺得值回票價。

成日怕佢長大後prefer 同朋友去或女朋友去多過同父母。
月希
|
係丫..我都好鍾意同仔仔去旅行...
見佢開心..食到好味既野開心....
真係自己都開心...
MM2H
|
shannon_fky4186
|
jojo1234 發表於 18-6-14 14:16
仔仔12歲,每次去旅行時佢係笑得最多既。雖然計劃行程都幾煩,但佢一句吾想甘快返香港,我已經覺得值回票價 ...

第時個仔大左,出黎做野,仲肯同你一齊旅行,你到時仲開心呀!我次次同親媽咪去旅行,媽咪都超開心
jojo1234
|
shannon_fky4186 發表於 18-6-14 14:41
第時個仔大左,出黎做野,仲肯同你一齊旅行,你到時仲開心呀!我次次同親媽咪去旅行,媽咪都超開心 :funny ...

可能變左2pairs, 我同c6,仔仔同gf
kitbebe
|
最開心自己一家人去旅行!見到阿女開心就好滿足
我愛Corina
|
無錯,小朋友好開心,成日都問幾時再去

wong2323
|
shannon_fky4186 發表於 18-6-14 14:41
第時個仔大左,出黎做野,仲肯同你一齊旅行,你到時仲開心呀!我次次同親媽咪去旅行,媽咪都超開心 :funny ...
同意!所以我同兩個仔去旅行,覺得非常開心
mercurycc
|
享受一家人去旅行,希望我老左佢都會同我地去旅行啦!
crystal媽咪
|
great ☺
fionlei88
|

mariefish
|
溫馨
Ashleycorina
|
仔仔12歲,每次去旅行時佢係笑得最多既。雖然計劃行程都幾煩,但佢一句吾想甘快返香港,我已經覺得值回票價 ...

好sweet
家家公主
|
我仔11歲都係...次次去旅行最尾果日都唔想走...眼濕濕..
返到香港又問幾時可以再去....一家人近近地去玩下都係好既...
大笨鐘
|
我都好享受,返到香港機場,攞完行李見佢彈吓彈吓出去,就知佢幾咁開心
無話可說
|
有返咁上下大個係幾好既!如果仲細就麻煩d!不過我enjoy同老公拍拖旅行多d喇,鍾意點都得
im跳跳豬
|

kikiboy
|
同感,4歲開始每次旅行都未曾賣甩過佢
tasa
|

亞仔兩歲,之前去過3次,佢每次都好開心,期待下一次既旅行
Poyau
|

一家人去旅行好開心