你地會去邊買腳鏈?

ccmoon
|
依家果條d水晶石有d甩,想換過條,邊度多款揀,金舖其實有冇呢?
Holidaykiki
|
依家興帶腳鏈?我冇帶好多年了。
sasasasa
|
金舖有呀,我買過K金款式,不過宿命難逃,最後都係跌左
印度銀腳鏈都好靚,賣民族物品的小舖有售
cacachu
|
我都有戴喎!之前斷左無戴好唔慣!
我而家嗰條喺mabelle買!
Wendy1017
|
我果條喺周生生買, 金銀潤, 已經帶左好多年
plumtree
|
我果條擺左好多年,唔係經常帶。係J's嘅純銀㗎。超鍾意。
少帶係因我冇記性,又少著涼鞋。
Ranb
|
ccmoon 發表於 18-6-14 16:00
依家果條d水晶石有d甩,想換過條,邊度多款揀,金舖其實有冇呢?

帶左銀好多年,最近個扣鬆,去金行睇原來唔係間間有,有都好娘揀唔落
ccmoon
|
Holidaykiki 發表於 18-6-14 16:20
依家興帶腳鏈?我冇帶好多年了。

呢d個人喜好,冇話興唔興既
ccmoon
|
sasasasa 發表於 18-6-14 16:27
金舖有呀,我買過K金款式,不過宿命難逃,最後都係跌左
印度銀腳鏈都好靚,賣民族物品的小舖有售
...

thx,印度好似係繩款咁呀, 經開望下先
ccmoon
|
cacachu 發表於 18-6-14 16:29
我都有戴喎!之前斷左無戴好唔慣!
我而家嗰條喺mabelle買!

可能我屋企附近果間細,佢話冇,仲以為本身冇出添
ccmoon
|
Wendy1017 發表於 18-6-14 16:33
我果條喺周生生買, 金銀潤, 已經帶左好多年

ccmoon
|
plumtree 發表於 18-6-14 16:48
我果條擺左好多年,唔係經常帶。係J's嘅純銀㗎。超鍾意。
少帶係因我冇記性,又少著涼鞋。
...

我夏天就會帶,冬天著boot嘛
kit2004
|
腳鍊我唔買真野,最多買唔變色珠易繩,因我一定跌
ccmoon
|
Ranb 發表於 18-6-14 16:55
帶左銀好多年,最近個扣鬆,去金行睇原來唔係間間有,有都好娘揀唔落

thx
happyhappymapa
|
周大福,足金,有好多款
ccmoon
|
kit2004 發表於 18-6-14 18:22
腳鍊我唔買真野,最多買唔變色珠易繩,因我一定跌

我依家果條都係珠2乘黎,都跌過架,如果佢唔係甩水晶,我都好鍾意佢架
ccmoon
|
happyhappymapa 發表於 18-6-14 18:23
周大福,足金,有好多款

經開88先
hhmum
|
我係荃灣買銀到買過一條但好快就斷左