自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

泰山公德會好好㗎我,之前喺觀塘都有睇佢哋嘅中醫。

冇特定嘅診金,喺個捐款箱度自由捐獻。 冇記錯就淨係收藥費
不要從別人的嘴裡去認識我

水晶宮

叮妹 發表於 18-6-15 12:57
呢間好有心,二十年前我懷疑有癌症,吾知點解寫信去傾訴、佢又回一大編信比我安慰我,好感激佢地!
...

咁就好啦!我好想幫到病友! 支持佢地!唔該你!

已刪除用户

水晶宮

crystal媽咪 發表於 18-6-15 13:20
泰山公德會好好㗎我,之前喺觀塘都有睇佢哋嘅中醫。

冇特定嘅診金,喺個捐款箱度自由捐獻。 冇記錯就淨係 ...
太好了, 咁我希望可以捐少少幫助下人。 

大宅

聽大家講完我決定要捐一捐錢比佢地,而家有時捐錢都唔知係咪真係幫到有需要既人,不如大家講下妳地點捐?

我覺得榕光社都唔錯。

水晶宮

fayeee 發表於 18-6-15 17:21
聽大家講完我決定要捐一捐錢比佢地,而家有時捐錢都唔知係咪真係幫到有需要既人,不如大家講下妳地點捐?
...
我以前捐大間果D如宣明X, 無國X, 自從係到听到可以捐比保良X之後我就冇再捐比宣明X, 因為大家都一定有handling fee, 我想簡一間幫到香港人既機構, 保良X係可以去探埋小朋友感覺真實好多, 同埋依家太多PK家長折磨D小朋友, 捐DD錢出黎幫下D小朋友仲好。 保良X可以比到一個安全既地方果D小朋友我覺得好安慰。 除咗保良X, 我仲有捐平安X, 無國X同啱啱講緊依一間。 

珍珠宮

回覆樓主

原來呢間咁多好評

翡翠宮

叮妹 發表於 18-6-15 12:57
呢間好有心,二十年前我懷疑有癌症,吾知點解寫信去傾訴、佢又回一大編信比我安慰我,好感激佢地!
...

真係好有心喎

翡翠宮

luvkaka 發表於 18-6-15 17:34
我以前捐大間果D如宣明X, 無國X, 自從係到听到可以捐比保良X之後我就冇再捐比宣明X, 因為大家都 ...

保良x果d佢地有總理支持,d總理又可以利用自己既人際網络,不愁資金,反而d细機構冇咩人識更需要支持

珍珠宮

bb2 發表於 18-6-15 20:56
保良x果d佢地有總理支持,d總理又可以利用自己既人際網络,不愁資金,反而d细機構冇咩人識更需要支持 :funn …

泰山唔係小機構啦, 幾多高官站台, 淨係係咁賣廣告唔係個個機構有財力/ 免費廣告

我都係信審計報告, 上網又有五毛

正新學校條數, 四大會計師樓唔接黎做大家明, 潛台詞嗎? 公仔腸巳出

翡翠宮

sjnl43 發表於 18-6-15 21:18
泰山唔係小機構啦, 幾多高官站台, 淨係係咁賣廣告唔係個個機構有財力/ 免費廣告

我都係信審計報告, 上網 ...

竟然 咁要再了解下先

首頁

尾頁

跳至