有冇Jm同我一樣鐘意聽Judas唱歌?

jac.m
|
真心覺得佢把聲唔錯,唱歌又幾有感情呢幾日係FB見到佢話23號會開演唱會,已經買定飛,到時同C6一齊去捧場~

tsung
|
咁快有演唱會了
meko123
|
我都有聽 真係幾好聽
zakumama
|
我好鍾意聽佢唱歌,已經買咗23號飛啦
kid
|
jac.m 發表於 18-6-14 17:20
真心覺得佢把聲唔錯,唱歌又幾有感情呢幾日係FB見到佢話23號會開演唱會,已經買定飛,到時同C6一齊去捧 ...

好聽係好聽,但世界上好聽既吾只得佢一個,但佢經理人真係麻麻!另加上而加把聲沙左D,冇以前甘清

我就令願聽衛蘭丶紫棋

ewater    發表於 18-6-21 02:31
nsxbobo
|
今日先喺大埔見到佢
Poyau
|
真心覺得佢把聲唔錯,唱歌又幾有感情呢幾日係FB見到佢話23號會開演唱會,已經買定飛,到時同C6一齊去捧 ...

好聽
bonnie1976
|
我好鍾意聽呀
cinda72.
|
開始厭厭地,有可聽性,冇可觀性
kirstyau
|

我覺得聲係靚,但聽多幾首覺得首首差5多,冇咩感情變化。
kid
|
cinda72. 發表於 18-6-15 01:22

Agree尢其是演唱會,如果冇靚衫,又冇舞蹈會好悶

purple_onion
|

可樂娃B
|
我都覺得佢唱歌幾好聽
ricecooking
|
kirstyau 發表於 18-6-15 01:35

agree, 聽多幾次已覺得悶
simple430
|
kirstyau 發表於 18-6-15 01:35

我都覺 , 唱歌無感情 , 聽多二首好悶
Dragonmama2012
|
cinda72. 發表於 18-6-15 01:22

x2
初初聽係有嘩一聲

但一商業化之後就開始唔係單純既音樂,仲要加植入廣告,sponsor
mariefish
|

hhmum
|
我覺得 佢係我附近商場唱過3次,我吾會特登去睇行過都吾會停低停。
KarenC
|
有聽呀,好好聽
busyguide
|

有冇相片?