使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

karenlyk 發表於 18-6-15 07:11
同意你,呢個紅點無咩作為。

整返個點評喺手機版好過

同意!點評好用,但手機用唔到,要電腦版先得,咁耐都未改進這方面。反而重多個紅色回覆制,真係睇到眼花,到底幾時先會剷走佢。好討厭。

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

好煩呀,成日隻手hi到個紅色制,彈咗去回覆。好整唔整

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Goldilocks 發表於 18-6-16 20:35
同意!點評好用,但手機用唔到,要電腦版先得,咁耐都未改進這方面。反而重多個紅色回覆制,真係睇到眼花 ...

再更新一次,紅點已經無咗

大宅

回覆樓主:

我唔得呀!剷走左再裝都重係到。

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

各位,BK ios app 3.8.2 最新版本,已取消浮動回覆按鈕,BK android app 更新版本即將推出,謝謝大家的意見 !

大宅

特派員 發表於 18-6-19 10:45
各位,BK ios app 3.8.2 最新版本,已取消浮動回覆按鈕,BK android app 更新版本即將推出,謝謝大家的意見 ...

取消就最好 根本作用不大又阻定,如果可以加點評功能仲好

大宅

各位,BK ios app 3.8.2 最新版本,已取消浮動回覆按鈕,BK android app 更新版本即將推出,謝謝大家的意見 ...

謝謝

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

各位,BK ios / android app 3.8.2 最新版本,已取消浮動回覆按鈕,謝謝 !

大宅

我剛剛都發現冇咗, 改進得有效率,畀個good佢!

首頁

尾頁

跳至