溜冰鞋

do-re-me
|
想請教友小朋友有學溜冰嘅媽咪, 請問知唔知學四五級 買對溜冰鞋要幾錢? 因為我女停學咗一排, 舊嗰對已經唔啱著(二千幾), 如果四五級要買貴過二千幾 咁我要考慮學唔學
kid
|
do-re-me 發表於 18-6-14 23:14
想請教友小朋友有學溜冰嘅媽咪, 請問知唔知學四五級 買對溜冰鞋要幾錢? 因為我女停學咗一排, 舊嗰對已經 ...

3至4千甘上下,其實有好多級數,有D小朋友買七千幾元一對
do-re-me
|
kid 發表於 18-6-14 23:16
3至4千甘上下,其實有好多級數,有D小朋友買七千幾元一對

咁二千幾嗰啲做唔做到五級動作?
Yukyuk
|
do-re-me 發表於 18-6-14 23:14
想請教友小朋友有學溜冰嘅媽咪, 請問知唔知學四五級 買對溜冰鞋要幾錢? 因為我女停學咗一排, 舊嗰對已經 ...

你女不是fs5?

我女呢fs3買嗰對鞋都四、五仟元。(其實本來可以平啲啊因為啱啱溜冰學校嗰隻牌子冇我女size)

我女嗰啲同學買咗可以去到五級Jackson。三仟鬆(好似係連冰刀)
Yukyuk
|
do-re-me 發表於 18-6-14 23:17

$2000?二手可能得
我係肥妹
|
你可以問下教練會5會有啲二手鞋先,因為二千元樓下個啲保護性冇甘強,或者你去fb個溜冰鞋group睇下

Yukyuk
|
do-re-me 發表於 18-6-14 23:17

呢對可能得

Freestyle 5

Lutz Jump
Axel Jump
Camel Spin
Camel-Sit-Upright Spin
Fast Back Scratch Spin
Left Forward Outside Closed Swing Choctaw, Left Forward Inside Open Choctaw, Left Forward Outside Bracket, Right Forward Inside Bracket, Right Forward Inside Twizzle, Right Back Outside Twizzle / Dance Step Sequence

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
do-re-me
|
Yukyuk 發表於 18-6-14 23:56

呢對可能得

Thank you