元朗何嘉慧

kitkit1221
|
想近近地搵何嘉慧產檢,有無人知佢好唔好?同埋收費幾多?
Louisho1990
|
kitkit1221 發表於 18-6-14 23:48

900幾,系元朗,屯門黎講算系咁
有問有答,照果時會講呢個系咩部位咩部位
最尾有十張相到拎走
高秀蘋
|

我無搵過佢產檢,不過婦科檢查搵過佢,不過不失,不過無呢度既媽媽講到佢咁nice,而且有d cool、有d串
cschihi
|

而家要$1000,但真係問嗰句答嗰句,又面無表情
tinker1212
|
其實佢係講野無咩尾音,有問有答既,我老公係到搞吓爛gag氣氛好啲佢都講多啲野,但順產私家佢只去荃灣港安
birdisfreedom
|
一千又串不如搵張智,好似元朗都有診所。不過等得耐
sandylly
|
我由一知有咗就搵佢睇,其實佢真係幾cool同無乜表情,不過有問有答,又唔會唔耐煩,同埋佢照得都算細心,會講返照緊啲咩俾你知(我自己試過唔舒服去港安睇,果個醫生真係九唔搭八,不過後尾上返網睇,先知佢有問題,只係果時我急又唔好彩)同埋之前佢係$900,今個月加到$1000,貴係貴咗少少,但佢部機都清同埋又有多相拎返,等又唔算等得耐,已經唔差啦!
kitkit1221
|
回覆 sandylly 的帖子

但佢難唔難book?
Yan0318
|
我都約左下月尾產檢同t21 希望ok啦
paradise06
|
birdisfreedom 發表於 18-6-15 08:41

1/7 加到$1200 lu
Louisho1990
|
paradise06 發表於 18-6-15 19:49
1/7 加到$1200 lu

嘩@@我3月睇先900 ,宜家jm睇話1000 ,7月仲要加到1200,4個月加咁多,咁貴
paradise06
|
Louisho1990 發表於 18-6-15 20:04
嘩@@我3月睇先900 ,宜家jm睇話1000 ,7月仲要加到1200,4個月加咁多,咁貴

而家仲係$1100 專科產檢唔休做呀ma
yc716
|
paradise06 發表於 18-6-15 20:06
而家仲係$1100 專科產檢唔休做呀ma

嘩 佢加得咁勁
sandylly
|
kitkit1221 發表於 18-6-15 13:43
回覆 sandylly 的帖子

但佢難唔難book?

我覺得唔算難book,我第一次睇都唔係要book好後面嘅時間
yc716
|
sandylly 發表於 18-6-15 23:46
我覺得唔算難book,我第一次睇都唔係要book好後面嘅時間

我果時想book佢 聽電話個姑娘要我book 10w先照,所以最後搵左第2個
HLYK
|
我2年前第一胎時睇佢覺得佢好好,最近第二胎再睇好就麻麻,價錢又加左好多,又睇得hea左,同佢講我b照結構時有少少問題,佢都冇特別照那個部位,所以我轉醫生以後唔睇佢,佢診所姑娘都話唔係搵佢生會冇咁緊張。
gloria0403
|
birdisfreedom 發表於 18-6-15 08:41

張智上年已經要1200蚊 ,而家d產險越來越貴!而且睇佢真係等好耐,不過我就鍾意佢有友善同細心!何嘉慧我睇過一次冇再睇,佢真係好串,好cool
supergirl_0428
|

我覺得佢麻麻、我子宮內倔、我大約11w睇過佢一次、佢禁得好大力好唔舒服先照到、陳樹武我5w個時佢已經照到仲要一d都唔會禁到我好痛同可以好清楚照到係邊
hangszebb
|
gloria0403 發表於 18-6-17 23:50
張智上年已經要1200蚊 ,而家d產險越來越貴!而且睇佢真係等好耐,不過我就鍾意佢有友善同細心 ...

我都係睇左兩次就冇再睇佢
諗住近近地
之後寧願出尖沙咀睇羅宇帆好過
Lin602Love
|
我睇左一次已經決定唔再睇,照得hea 和 問佢問題好像唔耐煩答你咁...堅麻麻地