懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

民房

我覺得好好喎我十幾週開始睇佢直至順產,佢雖然唔會好talkative 但會畀時間你問野又會好有耐心講解,相反如果醫生太熱情傾計咁每次診症用長左時間媽媽們咪仲等得耐,實事求是仲好呀

同埋最初無諗過順產既話醫生都可以咁幫忙,因為我要催生但宮頸一路唔開... 每次何醫生黎到都會幫到我開多少少有progress,如果齋自己等我可能仲痛得耐添... 港安啲姑娘又幫到手

而家好少醫生接順產架喇,真係有心先會做如果唔係佢快快趣叫你開刀好過啦

大宅

Yan0318 發表於 18-6-15 14:15
我都約左下月尾產檢同t21 希望ok啦

想知佢o唔ok

民房

回覆 hangszebb 的帖子

想問羅宇帆產檢幾錢

複式洋房

fat_bread 發表於 18-12-7 07:31
我覺得好好喎我十幾週開始睇佢直至順產,佢雖然唔會好talkative 但會畀時間你問野又會好有耐心講解,相反如 ...

我以為順產好普遍天,何醫生一路都教我點樣先會順產

大宅

我之前係網上見咁多媽媽推介就去搵佢睇過一次,感覺好個人嘅,可能佢份人比較cool講嘢又冇乜尾音卦,佢唔似得出邊其他醫生咁好主動同你講bb嘅嘢,你問一句佢先會答一句,唔會再有第2句,診金加照$1000。我同老公睇完都覺得可以考慮搵第2個試下睇囉,因為呢個價錢唔算平。so far而家我搵過個睇都要$1300仲貴左,但部機又靚d相又清,醫生有心機照又會主動同你講解好多,貴得嚟我覺得比得值。

男爵府

我住附近,屯元天沒有好醫生,我普通人家唔富貴,但寧願的士來回尖沙咀翹康 

大宅

12wk睇過佢一次,收我1100 (我陀twins),一直睇開陳樹武
我又覺得佢都細心喎,佢係cool d講野冇尾音咁
一路照一路有講話bb打橫瞓/ 倒豎沖,呢隻手,腳,頭,聽心跳,check胎水,度頸皮厚度,有講話bb size正常咁

佢印左好多相畀我,不過我覺得D超聲波相成串十張有d嘥

個人感覺鍾意何醫生多d
但好似話陳樹武資深d,我自己高齡又要陀孖
所以先睇陳樹武

大宅

高秀蘋 發表於 18-6-15 00:23
我無搵過佢產檢,不過婦科檢查搵過佢,不過不失,不過無呢度既媽媽講到佢咁nice,而且有d cool、有d串 :qu ...

同意
我都係睇左呢度話佢好nice好有耐性
結果。。。。。。
睇左兩次我轉左去尖沙咀羅宇帆(emoji)

首頁

尾頁

跳至