有冇提神保健產品介紹吓?

chaichaicat
|
C6在酒店返工,要輪更,轉咗部門之後就日夜癲倒,早更有時返5:30/7/9am,夜更返3pm,每日10個鐘但日日OT,經常13-14個鐘,一星期又早又夜更,見佢好攰好辛苦。

想問吓有冇d提神保健產品食吓,可以補充體力,冇咁攰,精神d呢?
謝謝大家!
VenusSasa
|
正官庄 有隻 EveryTime 紅蔘保健飲 ,真系提到神的。系屈臣氏有細盒 10支裝的 288 。大盒30支裝糸HKTV mall 買 平D。
fupigpig
|
chaichaicat 發表於 18-6-15 03:27
C6在酒店返工,要輪更,轉咗部門之後就日夜癲倒,早更有時返5:30/7/9am,夜更返3pm,每日10個鐘但日日OT, ...

余仁生有款花旗蔘片,大約$100包,陣味偏香味(某d係偏甘偏苦味),沖蜜糖好好飲,可以沖一支俾佢返工,提神又有益。
焗/慢火煲到花旗蔘出味,溝蜜糖就得,之前我老公返夜,我會整俾佢帶返工。
我愛芝麻卷
|
VenusSasa 發表於 18-6-15 04:14
正官庄 有隻 EveryTime 紅蔘保健飲 ,真系提到神的。系屈臣氏有細盒 10支裝的 288 。大盒30支裝糸HKTV mall ...

呢隻唔錯, 冇咖啡因
chaichaicat
|
VenusSasa 發表於 18-6-15 04:14
正官庄 有隻 EveryTime 紅蔘保健飲 ,真系提到神的。系屈臣氏有細盒 10支裝的 288 。大盒30支裝糸HKTV mall ...

係喎,hktv mall 做緊特價好抵買,唔該哂你
chaichaicat
|
fupigpig 發表於 18-6-15 05:55
余仁生有款花旗蔘片,大約$100包,陣味偏香味(某d係偏甘偏苦味),沖蜜糖好好飲,可以沖一支俾佢返工,提 ...

唔該哂你!
佢平時都有焗花旗蔘片水飲啊,但係都頂唔住了,同埋有時懶。
caca0921
|
簡單啲可以買白X氏雞精,我媽咪以前返工攰到瞓唔著,飲一樽提一提神就瞓到
yaumuimui
|
有朋友介紹誠哥(emoji)隻TRU, 服用後會改善睡眠質素和較精神。
chaichaicat
|
謝謝大家!