有冇人試過破解自己密碼

IHateSummer
|
前一個post提過我ig唔記得密碼,冇連fb
當時登記既電郵俾yahoo證實俾佢地删左開唔返
聯絡ig客服用左我好多日時間,都係覆我9唔撘8,毫無幫助既回覆,呢兩日仲開始冇回應
個account對我嚟講好重要,好有意義
不只係相,仲有其他好重要既野
所以一般手法解決唔到,
想睇下有冇人試過或者識人會hack入自己account破解返個密碼出嚟
如有請pm我
網上search過有好幾種方法,
免費既好似唔work,要俾錢既又唔敢俾
唔該晒各位jm
Poyau
|
IHateSummer 發表於 18-6-15 10:01
聯絡ig客服用左我好多 ...

希望有高人幫到手
IHateSummer
|
Poyau 發表於 18-6-15 17:21
希望有高人幫到手

高手快啲救我
oran04
|
mail可唔可以新申請過
IHateSummer
|
oran04 發表於 18-6-15 20:23
mail可唔可以新申請過

個更改密碼電郵只可以送去俾人del左既電郵地址
問過yahoo,申請過的話就算帳號名一樣,域名會唔同

catb1016
|
你ig 有無add朋友呀? (因為我唔知樓主係咪真係開個ig for private only)
不如搵朋友幫手將啲相留底先啦!
IHateSummer
|

IHateSummer
|

ot3
|
有冇試過呢個

If you're not able to reset your password using your email address, phone number or Facebook account, you may be able to get additional help through the app:

Open the Instagram app on your mobile device
On the login screen, tap Get help signing in below Log In.
For more options:
On Android:
Tap Use Username or Email, then enter your username or email address.
Tap in the top-right corner
Tap Need more help? then follow the on-screen instructions
On iOS:
Enter your username or email address.
Tap Need more help? below Send Login Link, then follow the on-screen instructions

如果唔得, 繼續嘗試聯絡IG, 如果唔應, 申請新既account, 到佢回應時先表明自己真正既account?
等到IG有回應, 問佢可唔可以搵IG friend證明係你?

IHateSummer
|
ot3 發表於 18-6-15 22:28
有冇試過呢個

If you're not able to reset your password using your email address, phone number or Fa ...

啱啱都有另外一位JM建議我搵朋友幫手
我聽日會再繼續試吓
真係好想攞得返個Account
多謝你嘅意見
wcpcelia    發表於 18-6-16 20:29
IHateSummer
|
繼續推
IHateSummer
|

IHateSummer
|

IHateSummer
|

IHateSummer
|
再推
JD930
|
IHateSummer 發表於 18-6-16 04:00
啱啱都有另外一位JM建議我搵朋友幫手
我聽日會再繼續試吓
真係好想攞得返個Account

希望幫到手
Yeungtay
|
IHateSummer 發表於 18-6-15 10:01
聯絡ig客服用左我好多 ...

我又係入唔到 ig, 我懷疑被人 hack入咗,因 reset password 時個 email唔係我的,多次要求 ig跟進,只係不停叫你手持一張有佢地提供的號碼相片,上傳之後就不聞不問,真無奈!
IHateSummer
|
Yeungtay 發表於 18-6-17 01:21
我又係入唔到 ig, 我懷疑被人 hack入咗,因 reset password 時個 email唔係我的,多次要求 ig跟進,只係不 ...

係呀 我都自拍過好多次
好無助
IHateSummer
|
Yeungtay 發表於 18-6-17 01:21
我又係入唔到 ig, 我懷疑被人 hack入咗,因 reset password 時個 email唔係我的,多次要求 ig跟進,只係不 ...

請問你係咪係app入面回報問題俾佢?定係有其他方法?
Yeungtay
|
IHateSummer 發表於 18-6-17 13:46
請問你係咪係app入面回報問題俾佢?定係有其他方法?

係 apps內回報問題,係會有電郵問你確認資料,因佢地話要確認係本人喎,但每次問完一次你回覆後就冇下文