搬完屋了,強力推薦

bks2014
|
最近搬屋,轉水電煤,寬頻固網,pack 箱真係人都din.

最難搞的是搬屋公司 當然想找平靚正,經過長時間PM jm攞資料,終於找到一間,用過之後真係好,真心向各位推薦,不用PM我,就是下圖,同歐洲家俬公司同名,網站明碼實價逐件計。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
clkv
|
回覆 bks2014 的帖子

你有冇俾貼士呀?上次我搬完佢哋問我攞貼士
lanjarbi
|
bks2014 發表於 18-6-15 11:42

最難搞的是搬屋公司 當然想找平靚正,經過長時間PM ...

我都係用呢間,好好,乜都唔駛自己pack
bmuimami
|
幫你pack埋?
lanjarbi
|
clkv 發表於 18-6-15 11:50

你有冇俾貼士呀?上次我搬完佢哋問我攞貼士

我自己搬屋一定比,$100/師父,真係辛苦錢,因為我好多野
hahaha1231
|
lanjarbi 發表於 18-6-15 11:55
我都係用呢間,好好,乜都唔駛自己pack

佢pack埋? 會唔會pack. 到好亂
tsung
|
謝謝推介
JoannaD
|

詳細係點嫁
我就搬屋
bks2014
|
bmuimami 發表於 18-6-15 11:56
幫你pack埋?

杯碟衣服書籍我自己pack,.

椅子, 地拖,座地風扇等他們有辦法pack,効率極高。

雪櫃,電視櫃他們用特大保鮮紙包捆。

我主動比貼士 。
登!登!登!
|

其他搬屋公司都係咁做架喎!
QUEEN314    發表於 18-6-15 16:18
juniormiu    發表於 18-6-15 15:33
evip
|
價錢方面呢?會否特別貴?
ELSA_LI
|
系打包完俾還是搬到去新屋後先俾?還是兩邊都要俾次?
yoyocici
|

thx
parrot1208
|
sasa0208
|
貼士值得比
knifesheep
|
ELSA_LI 發表於 18-6-15 13:21
系打包完俾還是搬到去新屋後先俾?還是兩邊都要俾次?
當開工利是咁俾。

小豬Pigpig
|
登!登!登! 發表於 18-6-15 12:53

其他搬屋公司都係咁做架喎!

係囉
appledai
|
我也訂了他們,但擔心衣櫃拆裝$300一個最後會好貴,我想自己試下拆裝,只要他們搬
A仔媽咪
|
appledai 發表於 18-6-15 15:20
我也訂了他們,但擔心衣櫃拆裝$300一個最後會好貴,我想自己試下拆裝,只要他們搬 ...

有無諗過到時搬屋搬到成屋野時邊有位比你砌櫃…
Poyau
|

謝謝分享