已搵幾個師傅上黎報價 ( 只係整廚櫃, 廁所裝修)

大眼珠
|
都無晒下文報價單 (已聯絡過師傅) 我都知道工程唔大, 如果唔想接訂單咪通知人家無期, 係咪呢行係咁做法 ? 對自己公司聲譽都有影響
birdisfreedom
|
暑假呀,咁少野真係唔多人接
SaBB
|
大眼珠 發表於 18-6-15 11:46
都無晒下文報價單 (已聯絡過師傅) 我都知道工程唔大, 如果唔想接訂單咪通知人家無期, 係咪呢行 ...

報左價無肉食掛
wmkcnw
|
你搵設計裝修公司? 我細單位全屋大裝修, 有些都無回覆。

你去搵屋村果 d 細公司, 可能會接。
大眼珠
|
回覆 birdisfreedom 的帖子

都有同佢地講 今年 9 ~ 12 月份都可以裝修
CathyChan1126
|
都無晒下文報價單 (已聯絡過師傅) 我都知道工程唔大, 如果唔想接訂單咪通知人家無期, 係咪呢行 ...

我都試過,
跟本就唔想報價
直情唔想做生意
大眼珠
|
wmkcnw 發表於 18-6-15 13:45
你搵設計裝修公司? 我細單位全屋大裝修, 有些都無回覆。

你去搵屋村果 d 細公司, 可能會接。 ...
謝謝分享 !
我係朋友介紹 (師傅)
大眼珠
|
SaBB 發表於 18-6-15 12:27
報左價無肉食掛
可以係
大眼珠
|
CathyChan1126 發表於 18-6-15 13:48
我都試過,
跟本就唔想報價
直情唔想做生意
唔休做
豬B仔
|
前年屋企大裝,去咗觀塘嘅樓上磚舖買磚,老細順利介紹埋師傅,唔錯
72leelily
|
領教過
親戚介紹之後無報價
相信嫌不是全爆
太濕碎連覆都費時
貝貝mama
|
直接搵廚櫃公司報價
大眼珠
|
72leelily 發表於 18-6-15 14:27
領教過
親戚介紹之後無報價
相信嫌不是全爆

係啦
大眼珠
|
貝貝mama 發表於 18-6-15 17:20
直接搵廚櫃公司報價
都好, 可以一試
wmkcnw
|
大眼珠 發表於 18-6-15 22:42
都好, 可以一試
整廚櫃公司, 一般整鬼佬 d大廚房

有一個師傅網頁, 有 jm 用過話 ok 因為佢地係前綫師傅接單, 唔會2判3判, 有肉食, 就會做。
Teletrend
|

找廚櫃公司做
貝貝mama
|
wmkcnw 發表於 18-6-15 22:50

有一個師傅網頁, 有 jm 用過話 ok 因為佢地係前綫師傅接單, 唔會2判3判, ...

都不一定的
很多本地廚櫃公司都會做細廚房的
可以試下到那些鋪問下報價
大眼珠
|
wmkcnw 發表於 18-6-15 22:50

有一個師傅網頁, 有 jm 用過話 ok 因為佢地係前綫師傅接單, 唔會2判3判, ...
謝謝分享 !
大眼珠
|
貝貝mama 發表於 18-6-16 00:55
都不一定的
很多本地廚櫃公司都會做細廚房的
可以試下到那些鋪問下報價
謝謝分享 !