港澳一號

櫺囹桼
|
唔係樓盤,係港澳巴士... 時間比坐船長少少,價錢就差不多,不過對於一啲怕暈船浪...係另類選擇!
不過價錢冇乜競爭力,相信要降到150蚊左右先多人諗

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
babynetnet
|
啱我……
JoannaD
|
唔吸引
ninjarabbit
|
坐多半個鐘平一蚊,真係唔吸引
lina9316
|
啱我
tsung
|

rankylai
|

之前3月話估計係$80,依家公佈話170-190,貴成一倍都唔止,橋費貴的話仲話會加價,香港人比咁多錢起條橋,到頭來要咁貴過大海,我覺得簡直痴孖筋
loved
|
響觀塘開出直達澳門,如果住觀塘嗰頭嘅話唔使轉嚟轉去都算ok呀
kayen
|
櫺囹桼 發表於 18-6-15 12:16
唔係樓盤,係港澳巴士... 時間比坐船長少少,價錢就差不多,不過對於一啲怕暈船浪...係另類選擇!
不過價錢冇乜 ...

太貴,令願塔船
ic34
|
近我 有機會都會試坐
leng1999
|
不過價錢冇乜 ...

邊樹開出
momo06
|
apm開出,但起條橋同唔起過大海都系差唔多,甘起來方便左D咩?
wynnehung
|
同意對有暈船浪的人係一個非常好的選擇

不過唔係我
luvkaka
|
回覆 櫺囹桼 的帖子

啱我呀, 我情緣在車都唔坐船呀。 
Ho_BB
|
alicemic
|
車費貴到離晒地,坐大巴上廣州都係100到,都痴孖根!
kitbebe
|
momo06 發表於 18-6-15 15:24
apm開出,但起條橋同唔起過大海都系差唔多,甘起來方便左D咩?

唔係為方便去澳門,方便去大灣區。
怪獸青BB
|
新界西唔方便,兜一大個圈先去到,搭船快好多,亦唔算貴太多
howmuch
|
rankylai 發表於 18-6-15 15:05
之前3月話估計係$80,依家公佈話170-190,貴成一倍都唔止,橋費貴的話仲話會加價,香港人比咁多錢起條橋, ...
果d應該係人造島上車.
20150618bb
|
不過價錢冇乜 ...