自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主:

日本嘢都唔代表好,早兩年A日本公司買咗個磅,$500 未夠半年壞咗

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

my005 發表於 18-6-15 18:53
小米仲有得買?早星期,我女想買,網上問香港門市,服務員回覆旺角同銅鑼灣都話下左架既? ...

有冇試過在官網買?

侯爵府

回覆樓主:

的用緊 TANITA 日本制造, 已經用左幾年, 電㩒用, 印象中好似換過兩次電池咋! 幾好用!

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我用omron

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bufferzone 發表於 18-6-15 21:09
有冇試過在官網買?
小米香港嗰個係唔係官網?
我女本想出去小米門市買,好彩佢出門前上小米香港問有無貨,否則就白行喇。

問客服幾時有貨,可否留貨,或貨到通知,但客服回應話抱歉未有此項服務。

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

my005 發表於 18-6-15 22:11
小米香港嗰個係唔係官網?
我女本想出去小米門市買,好彩佢出門前上小米香港問有無貨,否則就白行喇。

係官網
可以試下係「小米商城」訂,再集運返港

伯爵府

牛年勳章

點解唔淘寶? 我用這款已一年, 只是79元
https://detail.tmall.com/item.ht ... ns=1&abbucket=9

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bufferzone 發表於 18-6-15 22:18
係官網
可以試下係「小米商城」訂,再集運返港
我同我女講吖,唔該你呀。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

Mrs.Chan 發表於 18-6-15 17:44
買過兩隻唔同牌子,體脂一個33%, , 一個26%, 內臟脂肪一個6,另一個高到10
...

我買果個 好似恆生指數咁
岩岩150磅 聽日可以140磅 後日153磅 準到無朋友 !(曲線)

珍珠宮

my005 發表於 18-6-15 22:22
我同我女講吖,唔該你呀。

我見豐澤有得賣喎

珊瑚宮

bufferzone 發表於 18-6-16 13:47
我見豐澤有得賣喎
真係唔該你呀,我同女女講先。

珍珠宮

my005 發表於 18-6-16 13:51
真係唔該你呀,我同女女講先。

唔好客氣

伯爵府

回覆樓主:

我都用緊小米,幾好

首頁

尾頁

跳至