以後都唔用Hotels.com!!!

hinoi
|
ㄧ直都係用開佢訂酒店,已經係Silver VIP, 但佢地欺騙客人!好嬲

話說我用優惠code訂房,住ㄧ晚送兩晚累積(累積10晚送一晚),我前前後後訂咗6晚,會送多6晚累積,訂單亦講明我會有額外晚數,隔咗差唔多兩個月,我見我account 仲未update, 我就打電話去問...

佢地話要我提供當時用既優惠code, 我話當時code已經用咗,唔會特登留做record, 亦冇講要個客留做record, 佢地話冇個code, 佢地做唔到嘢,我話你地有email send比我,講咗會有額外晚數,點解可以唔算數?!

搞咗一大輪,我又send返d email比佢地睇,佢地堅持要我提供個code!我真係火都黎!

總之我以後都唔會用佢訂房囉!呻完
我愛Corina
|
我一向全cap 圖, 我都好怕佢d野唔認數。
終極熊貓
|
hinoi 發表於 18-6-15 15:30
ㄧ直都係用開佢訂酒店,已經係Silver VIP, 但佢地欺騙客人!好嬲

話說我用優惠code訂房,住ㄧ晚 ...

咁你個code從何來?email? web? 總有個來源㗎~

receipt/voucher有無寫?
kimberlybaby
|
我不嬲都用hotel.com,但冇試過用code,喺邊度有?
hinoi
|
終極熊貓 發表於 18-6-15 15:56
咁你個code從何來?email? web? 總有個來源㗎~

receipt/voucher有無寫?

有email 既,有好幾個code, 我用完我就delete 咗,費事自己亂,但冇諗過會發生咁既事
hinoi
|
kimberlybaby 發表於 18-6-15 15:57
我不嬲都用hotel.com,但冇試過用code,喺邊度有?

你住完,評論咗,有時會send優惠code比你
hinoi
|
我愛Corina 發表於 18-6-15 15:51
我一向全cap 圖, 我都好怕佢d野唔認數。

我唔夠細心,諗住佢已經有email confirm, 但都一樣可以唔認數!
20150618bb
|
hinoi 發表於 18-6-15 15:30

話說我用優惠code訂房,住ㄧ晚 ...
網定[唔係用呢個樓主講個個]好多時到步,又話呢又話路,最後唔同價錢先有房,網定好多時..............
終極熊貓
|
hinoi 發表於 18-6-15 16:01
有email 既,有好幾個code, 我用完我就delete 咗,費事自己亂,但冇諗過會發生咁既事
...

點會delete㗎

再者,你肯定T&C配合哂?
日期,地區,天數?
真係無限住一送一?定只限頭一晚?
終極熊貓
|
hinoi 發表於 18-6-15 16:03
我唔夠細心,諗住佢已經有email confirm, 但都一樣可以唔認數!

暫時都係你個人認為佢唔認數
無憑無證,佢點幫你查?
龍山仔仔
|
hinoi 發表於 18-6-15 16:01
...

Email delete 通常放去 trash, 你仲會立即清埋垃圾桶?
hinoi
|
終極熊貓 發表於 18-6-15 16:09
暫時都係你個人認為佢唔認數
無憑無證,佢點幫你查?

有晒email confirm 仲話冇憑證??
hinoi
|
龍山仔仔 發表於 18-6-15 16:14
Email delete 通常放去 trash, 你仲會立即清埋垃圾桶?

已經隔咗兩個月喇
hinoi
|
終極熊貓 發表於 18-6-15 16:08
點會delete㗎

再者,你肯定T&C配合哂?

我睇晒條款係冇問題
salmon_lee
|
hinoi 發表於 18-6-15 16:03
其實都唔係你唔夠細心…邊諗到有EMAIL CONFIRM 都仲可以癩皮架姐
hinoi
|
salmon_lee 發表於 18-6-15 16:18
其實都唔係你唔夠細心…邊諗到有EMAIL CONFIRM 都仲可以癩皮架姐

唉...自己黑仔
asdf0012345
|
個email係confirm定notice? 有分別架。既然佢send email比你,照計佢比你既code都會有record.可吾可以叫佢地check呢?
hinoi
|
asdf0012345 發表於 18-6-15 16:39
個email係confirm定notice? 有分別架。既然佢send email比你,照計佢比你既code都會有record.可吾可以叫佢 ...

佢email 話額外有一晚比我,佢話佢check唔到code, 一定要我提供
hinoi
|
asdf0012345 發表於 18-6-15 16:39
個email係confirm定notice? 有分別架。既然佢send email比你,照計佢比你既code都會有record.可吾可以叫佢 ...

所以覺得佢地make no sense!!
itdididi
|
hinoi 發表於 18-6-15 16:46
所以覺得佢地make no sense!!

嘩都好離譜下。希望妳最後都追得返個優惠。