清新機 IQ AIR / AIRGLE

meow2013
|
最近屋企個個都唔舒服想買返部清新機..
問下各位 IQ AIR HEALTH PRO250 好?
還是AIRGLE AG600
Travelholic
|
我無用過IQ air, 不過用緊airgle,已經用左差唔多兩年, 個人覺得幾好用, 因為好靜, 無影響我哋瞓覺。同埋外形唔核突,我最buy呢樣(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
Yingying607
|
Travelholic 發表於 18-8-2 14:42
我無用過IQ air, 不過用緊airgle,已經用左差唔多兩年, 個人覺得幾好用, 因為好靜, 無影響我哋瞓覺。同埋外 ...

好用嗎?有冇型號介紹
Travelholic
|
回覆 Yingying607 的帖子

我自己覺得好用,好靜呀!又唔會吹到D塵四圍飛。我用AG600, 佢有埋UV光觸煤,可以做到即時殺菌,所以就算老公病左一齊瞓都好少被佢傳染!
Travelholic
|
Yingying607 發表於 18-9-20 18:03
好用嗎?有冇型號介紹

不過最好去代理度買,最近諗住買多部畀娘家,周圍格價之後,見到Built-in Pro最平,就同佢買,過哂數畀哂錢,點知等左幾日都無人聯絡我。
原來個間係黑店,個度係無得賣㗎!
貓頭雀
|
Travelholic 發表於 18-10-9 19:25
不過最好去代理度買,最近諗住買多部畀娘家,周圍格價之後,見到Built-in Pro最平,就同佢買,過哂數畀哂 ...

咁退到錢嗎
Travelholic
|
貓頭雀 發表於 18-10-9 19:33
咁退到錢嗎
佢唔肯退! 仲話唔關佢哋事, 係代理唔畀貨佢喎, 但代理個邊話根本無供應貨畀呢間舖!! 黑店!!! 真心黑店!!
candycakee
|
Travelholic 發表於 18-10-9 20:01
佢唔肯退! 仲話唔關佢哋事, 係代理唔畀貨佢喎, 但代理個邊話根本無供應貨畀呢間舖!! 黑店!!! 真心黑店!! :a ...

最後點算
可以去消委會告佢嗎?
Travelholic
|
candycakee 發表於 18-10-9 20:50
最後點算
可以去消委會告佢嗎?

仲搞緊, 好煩! 所以都唔好貪平個少少, 去左黑店!
loved
|
不過最好去代理度買,最近諗住買多部畀娘家,周圍格價之後,見到Built-in Pro最平,就同佢買,過哂數畀哂 ...
Built-in Pro已經有好多bk jm話係黑店
Jumboshrimp
|
I use IQ air 250. I got it because I see clinic is using that
pui-e
|
我老公有皮膚過敏,所以買咗IQ air。之前用過好幾個牌子,用無幾個月就要換filter, (雖然有幾層有D可以洗,最衰有D着咗紅燈一定要換先可以用)
現在部IQ air 要換filter, 可以有專人同你換仲喺免費
小草王道
|
meow2013 發表於 18-6-15 16:19
最近屋企個個都唔舒服想買返部清新機..
問下各位 IQ AIR HEALTH PRO250 好?
還是AIRGLE AG600

我係a字頭個部 好用
Yingying607
|

我買了AG600了,真的幾好,$15000一部,你買幾$
oceandeepsea
|
loved 發表於 18-10-9 22:04
Built-in Pro已經有好多bk jm話係黑店

係咪上海街地鋪,去過一次,似寫字樓,多過賣野