龔慈恩囡囡, 超靚!

yucl_hk
|
龔慈恩同丈夫林煒有個幸福家庭之餘,還育有個有樣、有才華、有仙氣的18歲囡囡林愷鈴 (Ashley)!最近,Ashley單拖出席時裝品牌MAX MARA活動時,就大爆自己已簽約模特兒公司,而家為正式出道裝備緊自己!撰文:東方新地|圖片:新傳媒圖片庫、TVB、龔慈恩微博、林愷鈴IG
龔慈恩囡囡林愷鈴(Ashley)出席時裝品牌MAX MARA活動時,表示已簽了模特兒公司,現時除了出席品牌活動外,還會參加演藝訓練班,先學習一下有關肢體同戲劇的課程,作自我增值,但至於有關演藝拍攝工作,她則稱想裝備好自己先。

Ronnym
|
ansonbbb
|
Ronnym 發表於 18-6-15 16:28

只因為佢媽咪靚,遺傳不過都唔夠媽咪後生咁靚,但都ok靚
sunnygirl
|
我覺得阿媽後生靚過個女
Isaacymom
|
hudsonchui
|
sunnygirl 發表於 18-6-15 16:31
我覺得阿媽後生靚過個女

agree
oni2
|
阿媽靚個女都靚
是是但但
|
回覆 yucl_hk 的帖子

個樣都秀麗,未到好靚, 不過呢張相, 望落好有個性咁。
浩霆豬豬
|
我反而從來唔覺龔慈恩靚,佢女靚啲
kw_chi    發表於 18-6-15 17:39
sjnl43
|
ansonbbb 發表於 18-6-15 16:30
只因為佢媽咪靚,遺傳不過都唔夠媽咪後生咁靚,但都ok靚
咩人都仙氣, 六號條女又仙, 死左就仙

啊媽後生係靚, 唔係咩一線組仔, 個女係靚, 中環一掃好多靚過佢

老實講, 係中環返工後生女, 無簡樣呃你
c.vieri
|
靚,但唔覺係超靚

以為開心姐返左黎
991129    發表於 18-6-15 16:56
lypoon
|
yucl_hk 發表於 18-6-15 16:25
龔慈恩同丈夫林煒有個幸福家庭之餘,還育有個有樣、有才華、有仙氣的18歲囡囡林愷鈴 (Ashley)!最近,Ashle ...

媽咪後生時靚好多,阿女普通女仔一個
mysterious22
|
ok啦,但話佢超靚就誇張左d
rex13
|
yucl_hk 發表於 18-6-15 16:25
龔慈恩同丈夫林煒有個幸福家庭之餘,還育有個有樣、有才華、有仙氣的18歲囡囡林愷鈴 (Ashley)!最近,Ashle ...

氣質
cattz288
|
mysterious22 發表於 18-6-15 16:47
ok啦,但話佢超靚就誇張左d

樓主咩都誇過人架喇
cinda72.
|
以為心姐回歸
jaycee_mami
|
很有氣質!
alicemic
|
仲以為開心姐翻生
Jane1983
|
唔係超級靚,普通靚的少女。

濃妝果張相,就更係麻麻,清清地好d。
Duster
|
浩霆豬豬 發表於 18-6-15 16:40
我反而從來唔覺龔慈恩靚,佢女靚啲
同意。媽咪一D都唔靚,眼細扁口扁面,阿女有氣質D。而且阿女係讀神校「聖保羅男女書院」,多添幾分書卷氣。