自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

翡翠宮

回覆樓主:

講唔上超靚吧。。。。。。

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

靚女

琥珀宮

blue02 發表於 18-6-16 05:27

咁你囡囡嘅同學都好高質下喎

身一代,家庭環境不差既,多數細個cool牙,有運動身型好,我女同d fd尤其肯打扮,full mask 勤力過我,只要五官端正, 18無醜女。

見佢地幾個女仔而家girl trip係Capri 既泳裝照,個個都三點式索女

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

木土土 發表於 18-6-16 14:53
身一代,家庭環境不差既,多數細個cool牙,有運動身型好,我女同d fd尤其肯打扮,full mask 勤力過我,只 ...

你咪話 ,有時我見何超蓮 ,同佢一班女仔friend 貼上社交網站嘅相 ,個個都好鬼靚 ,唔差得過超蓮 ,成班都係索女, 妖~
我覺得香港地係有一班 家境唔錯, 讀名校 ,樣貌又唔錯 嘅後生仔女

琥珀宮

blue02 發表於 18-6-16 15:06
你咪話 ,有時我見何超蓮 ,同佢一班女仔friend 貼上社交網站嘅相 ,個個都好鬼靚 ,唔差得過超蓮 ,成班都係索 ...

女仔可以識打扮,係好少見到騎呢老討款,男仔反而唔係大部分都好掂。

伯爵府

回覆樓主:

氣質幾好

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

談不上超靚

首頁

尾頁

跳至