剪頭髪⋯剪衰了

clyeu
|
第一次幫襯,根本亂剪修碎到個頭唔知似咩
勉強紥到
應該直頭搵朋友個stylist 修短(也是一搏,但朋友一向剪得好),定紥住留長好
好傷心,成晚胃痛
妹妹貓咪
|
clyeu 發表於 18-6-15 17:55
勉強紥到
應該直頭搵朋友個stylist 修短(也是一搏,但朋友一向剪 ...

如果係我 會再搏下剪短

Jasmine-4711
|
妹妹貓咪 發表於 18-6-15 17:57
如果係我 會再搏下剪短

同意搏一搏
魚兒小寶貝
|
我都係呀,我同自己講好快長返遮,等吓修吓啦為有。

因我短頭髮要每朝洗吹,我暫時未有心機日日攪,所以唔剪短住。
tsung
|
勉強紥到
應該直頭搵朋友個stylist 修短(也是一搏,但朋友一向剪 ...

如果再修短會喺咩型,短bob定boy cut?
叮妹
|
我會紮住先
katherine.k
|
可吾可以post個髮型來看看
20150618bb
|
勉強紥到
唔怕.................靚女剪成点
love2talk
|
如果係我 會再搏下剪短

ilovexo824
|
我一定會修返靚過形先,太醜鏡都不敢照,點留?
唔好煩我
|
再短係幾短先?

我傾向紥住
ChloeMa
|
睇下自己接唔接受短髮,如果一向冇留開短髮,建議你紮起佢,免得更加後悔。
clyeu
|
ChloeMa 發表於 18-6-15 18:58
睇下自己接唔接受短髮,如果一向冇留開短髮,建議你紮起佢,免得更加後悔。
...

我也諗可能咁保守d唔駛冒險
JD930
|
如果係我 會再搏下剪短

clyeu
|
20150618bb 發表於 18-6-15 18:41
唔怕.................靚女剪成点

哎呀,我絕對唔係靚女,靚就剪成點都得啦
不過多謝JM 你氹我開心