2日1夜大陸旅行團

worthy
|

C6話同班長者朋友去大陸玩, 2日1夜. 佢話係長者, 其實我無見過係咩人, 上次去完一張相都無得睇.但而家都未返, 有咩旅行團咁抵玩食埋晚飯先散水呀?!都唔人知死咗去邊

又無開數據, 想whatsapp佢都唔得.
c.vieri
|
差不多啦,食埋夜晚果餐再過關都要咁上下時間

就算有數據都無用,大陸都收唔到WS
小金名
|
六點關口散,食埋飯差唔多啦⋯
諗唔到
|
worthy 發表於 18-6-15 21:45
C6話同班長者朋友去大陸玩, 2日1夜. 佢話係長者, 其實我無見過係咩人, 上次去完一張相都無得睇.但而家都未 ...

佢會唔會散團後,
和班長者朋友另外去食飯。
I9528
|
有d 2日團,食足6 餐,有時成6點幾先响深圳食埋晚飯,大概8點先送返口岸過關㗎
hahaha1231
|
返大陸, 會唔會有古惑
worthy
|
回覆 hahaha1231 的帖子

唔知喎. 呢種人, 乜都有可能. 之前試過斷正 (係電話方面), 所以真係好難控制唔向壞方面諗.
cattz288
|
c.vieri 發表於 18-6-15 21:49
差不多啦,食埋夜晚果餐再過關都要咁上下時間

就算有數據都無用,大陸都收唔到WS

係囉~
worthy
|
回覆 諗唔到 的帖子

就係食埋飯都唔使攪到10點幾11點掛.
再夜D唔返又無電話到就鎖鐵閘
worthy
|
回覆 c.vieri 的帖子

我知.咁過咗關就好開返個數據啦
c.vieri
|
worthy 發表於 18-6-15 22:36
回覆 c.vieri 的帖子

我知.咁過咗關就好開返個數據啦

咁你直接打比佢,睇下佢返左香港未囉。
tansyneko
|
你應該跟埋去
worthy
|
回覆 tansyneko 的帖子

特登平日去. 我要返工.
算死草
|
咩團都唔講真係有d過份
tansyneko
|
worthy 發表於 18-6-15 22:58

請假
anson2007
|
worthy 發表於 18-6-15 22:58

請假死都跟埋佢上去呀麻。
諗唔到
|
worthy 發表於 18-6-15 22:35
回覆 諗唔到 的帖子

就係食埋飯都唔使攪到10點幾11點掛.

咁又真係唔使食到咁夜,
原來佢有前科,
咁佢現在返嚟未?
kcpak
|
worthy 發表於 18-6-15 22:33
回覆 hahaha1231 的帖子

唔知喎. 呢種人, 乜都有可能. 之前試過斷正 (係電話方面), 所以真係好難控制唔向 ...

你成日都唔信佢,咁樣一齊你快樂嗎?我次次跟圑,返到深圳食埋晚飯,真係要十一,二點先返到屋企(九龍)
worthy
|
tansyneko 發表於 18-6-15 23:20
請假

請假無用,我都唔知咩團。而且根本唔會俾我去。
worthy
|
諗唔到 發表於 18-6-16 00:47
咁又真係唔使食到咁夜,
原來佢有前科,
咁佢現在返嚟未?

我瞓咗,唔知佢幾時返。