今年有冇何守信現場評述世界杯?

jlin123
|
上次電台有,今年好似唔見?或有冇其他電台可以聽現場評述的?
AGa1111
|
jlin123 發表於 18-6-16 03:42
上次電台有,今年好似唔見?或有冇其他電台可以聽現場評述的?

香港電台有何守信,張相係尋晚

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
db7mu23
|
AGa1111 發表於 18-6-16 04:06

何B師傅好嘢 !
ic34
|
好耐無見何B啦
Poyau
|

據報導暫別娛樂圈 可能講埋今屆
jlin123
|
伹係因版權問題,無得上網聽及重温?無收音機呀,點算?
bobomia
|
港台網頁下載手機app都可以用手機聽
元朗73
|
頭髮希少個位
cattz288
|
元朗73 發表於 18-6-16 15:00
頭髮希少個位

紫色衫果個囉~
tsung
|

BingoJoey
|
好掛住何 B
mickeyeva
|
我都鍾意聽何B講波,昨晚雙牙,我都係聽何B講,不過唔鍾意聽黃興桂,好嘈
jlin123
|
bobomia 發表於 18-6-16 14:55
港台網頁下載手機app都可以用手機聽

唔得喎!自動播去二台聽歌!你試過成功嗎?好想聽何B
bobomia
|
jlin123 發表於 18-6-17 23:16
唔得喎!自動播去二台聽歌!你試過成功嗎?好想聽何B

rthk有幾個手機app架,其中一個聽直播、rthk mine係聽重播,你用邊個app先?
bobomia
|
rthk on the go係聽直播
jlin123
|
bobomia 發表於 18-6-17 23:27
rthk on the go係聽直播

Yes I tried both! But this show is special one, 特別寫明不設上網聽和重温!所以我先問一下大家有乜方法唔用收音機可以聽?
bobomia
|
jlin123 發表於 18-6-19 04:57
Yes I tried both! But this show is special one, 特別寫明不設上網聽和重温!所以我先問一下大家有乜方 ...

如果係咁嘅,又真係咁想聽,就買部收音機仔咯