陪月員市價

IreneKam1314
|
Lpl8686 發表於 18-12-12 14:34
之前好遲先揾,所以找了個經驗不多的,
但得有愛心,煮飯好食,睇得出手勢是真的照顧過很多小朋友!

可以pm 資料俾我嗎?
IreneKam1314
|
lotti 發表於 18-12-4 02:26
我果個都係朋友介紹,年半前萬八,好多年經驗,佢真係好好人仲幫我清潔埋屋企
26日,8個鐘
...

可以pm 資料俾我嗎?
babyclub5201314
|
其實陪月兩萬幾都正常
sinlee123
|
係呀,其實有經驗20000幾都值得,我見姨姨真係幾辛苦,佢做嘢已經好快手,
我啱啱坐完月
陪月姨姨,真係勁好
煮菜好味,煲湯,补品,甜品,羗水,代茶様樣齊,自動運作,完全唔駛粗心
揍B細心安全意識又重,有問必答,又有耐性
重要幫忙催乳,(有証書,但冇另外收費)
我第一個禮拜得好少奶又稀,好彩姨姨不停幫忙催乳,上奶湯,重成日鼓勵我,
老公最後比咗封大利士多謝佢

mamatobe2019
|
我都搵緊陪月呀,可以pm 資料嗎,thx~
alovejenbb
|
juju8521 發表於 18-11-2 17:49
回覆 Julybabe
我個陪月2萬蚊,番星期一至五,朝9晚5。So far都唔錯. 煮野煲湯都好味。

可以pm 我資料嗎 thanks
alovejenbb
|
ipcs 發表於 18-7-6 17:30
我個陪月2萬2,大約5年經驗,持有約30封推薦信。

可以pm 我資料嗎 thx
KANDOLLY
|
回覆 ipcs 的帖子

可否PM其聯絡資料給我﹖謝謝。
大耳喵
|
ipcs 發表於 18-7-6 17:30
我個陪月2萬2,大約5年經驗,持有約30封推薦信。

麻煩你,想要資料,thx!
大耳喵
|
asgard 發表於 18-7-19 15:46
回覆 Julybabe 的帖子

我早排係香港催乳中心個度揾左個陪月,8個鐘頭就萬八蚊左右,我睇佢地fb見到佢地嘅 ...

麻煩你,想要資料,thx!
Carmen8080
|
Bicanna 發表於 18-8-29 07:04
我識2個都24k,25k,另外坐月用的藥材,我都賣左15k左右。我坐2個月。

買嗰啲藥材先貴 仲有每日買餸錢呢 坐月真係要用好多錢
ching215
|
Lpl8686 發表於 18-12-12 14:34
之前好遲先揾,所以找了個經驗不多的,
但得有愛心,煮飯好食,睇得出手勢是真的照顧過很多小朋友!

可以pm資料俾我嗎
SmartChang
|
Bicanna 發表於 18-6-17 08:14
好,屋企用開個陪月爆晒期,佢另外介紹個俾我,資歷仲耐,不過平常佢做24小時,不過介紹俾我,先接左我8粒 ...

可以pm陪月個資料我嗎?thx
babybosscoming
|
Bicanna 發表於 18-6-16 14:15
我請果個有經驗又得的2.5萬8個鐘。

可pm你個陪月資料比我嗎? thanks