點解人哋的 Candy Crush (同一個 level)易咁多?

雨木果
|
究竟係太睇得起我,定係我個版本有咩問題?同一個 level 我見人可以多好幾個 moves 又少D任務,點解我唔係(emoji)(emoji)(emoji)
有冇人可以教下我?多謝先!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
crystal媽咪
|
仲玩緊?
我無玩好耐
雨木果
|
crystal媽咪 發表於 18-6-16 13:07
仲玩緊?
我無玩好耐

搭車時玩、睇電視時玩、臨瞓前都會玩(emoji)
wcpcelia    發表於 18-6-16 20:33
水君
|
官方有時更新會改某d關難度,改易/改難都有,你個網果個應該係玩初版
又或者電腦版同app版唔一樣都有
Angel_Rose
|
可能係電腦同電話的分別
DoReMi媽媽
|
我試過用兩部ipad玩同一關(Jelly Saga 都係Candy Crush),同一關,一部係Super Hard, 另一部係Hard.
patpat234
|
試下更新,可能會唔同
雨木果
|
水君 發表於 18-6-16 13:11
官方有時更新會改某d關難度,改易/改難都有,你個網果個應該係玩初版
又或者電腦版同app版唔一樣都有 ...

我平時用 iphone 玩,遇到難關時諗住用電腦試下,但係一樣嘅!
兩星期前忍唔住試埋 ipad,第一日玩係容易的版本,但之後又變返難,都唔知點解。
雨木果
|
DoReMi媽媽 發表於 18-6-16 13:16
我試過用兩部ipad玩同一關(Jelly Saga 都係Candy Crush),同一關,一部係Super Hard, 另一部係Hard. ...

係嘍,好飄忽,都唔知點解
水君
|
雨木果 發表於 18-6-16 13:19
我平時用 iphone 玩,遇到難關時諗住用電腦試下,但係一樣嘅!
兩星期前忍唔住試埋 ipad,第一日玩係容易 ...
咁可能係官方改左難度
雨木果
|
patpat234 發表於 18-6-16 13:18
試下更新,可能會唔同

請問點更新?

patpat234
|
雨木果 發表於 18-6-16 13:21
請問點更新?

更新個apps
雨木果
|
水君 發表於 18-6-16 13:21
咁可能係官方改左難度

我遇到有改都係改易D(emoji)
一罐可樂
|
我覺得電腦版易過d , 如果hard level 我通常用電腦版過~
DoReMi媽媽
|
雨木果 發表於 18-6-16 13:20
係嘍,好飄忽,都唔知點解
所以我兩部輪住嚟玩
little06
|
我之前發覺電腦版比手機版易!不過最近又好似差不多
雨木果
|
patpat234 發表於 18-6-16 13:21
更新個apps

App Store 冇 update pending (emoji)
nieualma
|
最唔鍾意玩你圖中有個圓圈嗰種,差不多放棄呢個game
Ivy18018
|
我會同這個比較容易過関。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ironmanmama
|
DoReMi媽媽 發表於 18-6-16 13:32
所以我兩部輪住嚟玩

我都係。 再過唔到就開埋電腦再試。