大阪環球影城食店

11B
|
請問係咪有個商場連住 USJ,嗰度有食店,可自由出入唔使睇飛?
kittyChing
|

個商場唔係連住環球影城 ,只係門口斜對面, 入咗環球影城,唔可以再自由出入
11B
|
kittyChing 發表於 18-6-16 14:17
個商場唔係連住環球影城 ,只係門口斜對面, 入咗環球影城,唔可以再自由出入
...

我十幾年前去過,印象中唔係大閘,一個地方類似側門,行過隔離有個細商場,有嘢賣,有食店。唔使睇飛或吸印係手。可能因為扯走咗場內食店生意而改咗唔俾自出自入。
Rilakkuma12
|
11B 發表於 18-6-16 19:50
我十幾年前去過,印象中唔係大閘,一個地方類似側門,行過隔離有個細商場,有嘢賣,有食店。唔使睇飛或吸 ...

咁應該都係樓上講嗰個位置,可能正門側門改咗,佢現在位置係入園前,同埋冇得再入園,全年通行證就得
NoName
|
個商場係USJ門口附近,係要出閘的,晤可以自出自入去果度食野
wuwucancan
|
3月果時去是在外面的…US入面有野食啦
11B
|
wuwucancan 發表於 18-6-16 20:26
3月果時去是在外面的…US入面有野食啦

入面有嘢食但好貴,我記得當年行吓行吓,誤打誤撞行咗去嗰個商場,見到拉麵都係 8xx yen 一碗,所以坐底食,食完喺嗰個唔多嘢睇嘅商場行咗陣,跟著返落去又行返入環球影城。全程無再要睇飛或吸手印。
11B
|
Rilakkuma12 發表於 18-6-16 19:59
咁應該都係樓上講嗰個位置,可能正門側門改咗,佢現在位置係入園前,同埋冇得再入園,全年通行證就得
...

咁可能已唔同哂!
北角謝太
|
11B 發表於 18-6-16 20:37
入面有嘢食但好貴,我記得當年行吓行吓,誤打誤撞行咗去嗰個商場,見到拉麵都係 8xx yen 一碗,所以坐底食 ...

我又唔覺得園內D餐廳貴,我同老公去左最靚那間餐廳,service又好,熱辣辣面包無限量供應,我哋叫左兩個set 好似食左¥5000.
11B
|
北角謝太 發表於 18-6-16 20:47
我又唔覺得園內D餐廳貴,我同老公去左最靚那間餐廳,service又好,熱辣辣面包無限量供應,我哋叫左兩個set ...

5000 yen 2個人唔算貴,請問是哪一間?近咩區?
mercurycc
|

而家日本環球影城係唔可自由出入,改左好多年啦! N 年前係蓋印後可以再進入的.
wuwucancan
|
北角謝太 發表於 18-6-16 20:47
我又唔覺得園內D餐廳貴,我同老公去左最靚那間餐廳,service又好,熱辣辣面包無限量供應,我哋叫左兩個set ...

係law,5算好貴……
11B
|
mercurycc 發表於 18-6-16 20:51
而家日本環球影城係唔可自由出入,改左好多年啦! N 年前係蓋印後可以再進入的.
...

我十幾年前去過,印象好模糊噜!
Rilakkuma12
|
入面其實好食的,好過香港主題樂園,入園前有間好似 Lawson, 好多人買雨褸,食定野先
WN1046
|
入面食野唔貴呀,食個漢堡包餐都係一百蚊到.
北角謝太
|
11B 發表於 18-6-16 20:51

好似叫Garden xxxx,唔記得邊個區。成個園區最Grand那間餐廳。
yuensiu
|
我上個月去snoopy餐廳食一個餐先千幾yen,我地2大2小叫左3個餐先4千幾yen
北角謝太
|
11B 發表於 18-6-16 20:51

上網搵到,在紐約區,餐廳叫Park Side Grille.
我幾年前去過,好似係5000 yen咁上下。
驚記錯。