維修定買過部?

熱狗媽
|

部sony XZ手機用左一年,壞左拎去維修,收$2600,0請問大家會買部新,定維修?謝謝。
tkop
|
熱狗媽 發表於 18-6-16 15:18
部sony用左一年,壞左拎去維修,收$2600,0請問大家會買部新,定維修?謝謝。 ...

部咩
口水包包
|
我會買新。
熱狗媽
|
口水包包 發表於 18-6-16 16:09
我會買新。
如果買新,請問除左sony, iPhone同Samsung, 邊個牌子耐用?謝謝。
森永牛乳
|
買新
c.vieri
|
用$2600 換就當然買新

我要做媽媽
|
咁貴吖,買過部新既好過喇
RS
|
壞什麼?
nainaitze
|
買過部新嘅
維仔媽媽
|
我會買過新機。過隔離版“手機樂園”睇下,有人分享。買電子產品撞手氣,好多人話lg唔好,我用緊部lg機3年幾,暫時都ok。
Alex123
|
買新。
sinohk33
|
買部平平地咪算,貴機同平機都係用兩,三年。

$2600買到兩部紅米啦。
ChloeMa
|
熱狗媽 發表於 18-6-16 16:23
如果買新,請問除左sony, iPhone同Samsung, 邊個牌子耐用?謝謝。

全部都係用一兩年,三年好叻喇, 所以是但一部都得。
20150618bb
|
部sony XZ手機用左一年,壞左拎去維修,收$2600,0請問大家會買部新,定維修?謝謝。 ...
更係唔修理喇,呢個牌子的野..............佢根本唔想你修理
馬霸
|
部sony XZ手機用左一年,壞左拎去維修,收$2600,0請問大家會買部新,定維修?謝謝。 ...

拎去深圳華強北維修,分分鐘1千元吾洗
口水包包
|
熱狗媽 發表於 18-6-16 16:23

我舅父用緊華為唔錯,。我有心動買個平版,4千蚊左右
熱狗媽    發表於 18-6-16 18:39
oran04
|
壞底版就唔整,mon的話問附近舖仔幾錢,再唔系上華強
熱狗媽
|
RS 發表於 18-6-16 16:43
壞什麼?
手機外框變形,底板電池移位。
ValerieBaBa
|
買過部
熱狗媽
|
維仔媽媽 發表於 18-6-16 16:49
我會買過新機。過隔離版“手機樂園”睇下,有人分享。買電子產品撞手氣,好多人話lg唔好,我用緊部lg機3年 ...
明白,頭先維修中心職員打嚟,佢都問我會唔會考慮買過部新。