巨蟹座真系巨蟹座

kk2079
|

人地話巨蟹座性格猶豫不決
人地點sell 巨蟹座都無作用

我真係甘

出去街看電話,sales 講乜優惠點平送乜,都完全打動唔到我

但我個friend聽人幾句就話覺得好抵買

想買部機,黑色同白色想左幾個月都未決定到,一直拖住唔買

到今日有股衝動想去買白色。

點知見到黑色又幾靚,即刻收隊回家唔買 再慢慢想

巨蟹座真係好pk的星座

rose-mag  文中粗口諧音字請編輯刪除,否則作違規處理,謝謝。  發表於 18-6-17 04:43
kwan1981
|
即使覺得好抵買,話轉頭先過來,不過就永不回頭
greenpea
|
kk2079 發表於 18-6-16 17:24

我明,所以我買嘢前會在屋企上網做好多 research,先去實舖睇,作最後驗貨,如果都 ok 就買
cattz288
|

又唔係喎!定係巨蟹既女人多d猶豫?
樂癲肥熊餅
|
我係俾人sell冇用,但我自己可以好快下決定
轉運
|
同感,新年先慘,後生時小朋友細,同我行足三日都買唔到對鞋,而家睇返我都唔明點解自己咁煩。

我是拖垮人生巨蟹座典型例子,婚姻、育兒一敗塗地。
朱古力妹妹
|
巨蟹座出名猶疑咩?天秤座先出名三心兩意!

巨蟹第一印象係顧家~
無話可說
|
我係巨蟹,我唔會咁易比人氹到買野,但係要買就好快買完就算喎!
lovemy2kids
|
我又唔係喎,睇中會即買。最怕慢慢諗慢慢簡,我唔得的
lovemy2kids
|
無話可說 發表於 18-6-16 20:03
我係巨蟹,我唔會咁易比人氹到買野,但係要買就好快買完就算喎!

我都系

奶茶走糖
|
無話可說 發表於 18-6-16 18:03

我都係
shannon_fky4186
|

我老公巨蟹,決定困難症;唔緊要,我白羊,幫佢決定好快手
Charlotte_mom
|

X2,我要買就買,唔買就閃
pylbowie
|
我又係~ 人地點SELL 我都冇用, 以前試過俾舊同事昆左上去買香薰, 4條友夾我我都不為所動, 但我自己如果想買就會渣渣林買, 仲要買得都勁
fanny590
|
我都係
chuiyeebird
|
我囡巨蟹座 都會左度右度問我意見先下判斷
brindlewin
|

唔覺。

只要合乎我要求,決定好快。

我最討厭去決定我冇興趣嘅野,咁我會拖,拖到大家失去興趣
newspaperhang
|
唔覺,我係蟹,曾經耳仔軟怕人sale、會心軟買左根本唔鍾意唔需要既野返去
依加學識拒絕,好快就會決定到要買咩、衝出去買
yeemeif
|
我又係巨蟹,成日揸唔定主意,又有選擇困難症,好痛苦
Mnbvcxdsa    發表於 18-6-16 21:55
good_pig
|

我唔係巨蟹座, 但都係SELL我唔到~~