親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

一元 發表於 18-7-22 18:16
回覆 yp26 的帖子

請問現在Book是要立即付全數嗎?有沒有取消條款?例如一月前取消可取回XX% ...

tk 取消條款
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

yp26 發表於 18-7-22 08:52
我去4日3夜 都訂左4日既吊車證
水上樂園無開室外 所以地方唔太大 玩三個鐘都應該夠 晚上收7點的 而 snowla ...

想問下吊車証可唔可以share用? 因為唔肯定老公仔女第二, 三日仲會唔會一齊玩
放下自在

子爵府

一元 發表於 18-7-22 18:16
回覆 yp26 的帖子

請問現在Book是要立即付全數嗎?有沒有取消條款?例如一月前取消可取回XX% ...

我上年係付全數的
至於可唔可以取消我就唔清楚但之前見有媽媽分享過 係可以嘅但可能睇完因掛

子爵府

cattz288 發表於 18-7-28 15:32
tk 取消條款

唔錯喎

子爵府

cattz288 發表於 18-7-28 15:36
想問下吊車証可唔可以share用? 因為唔肯定老公仔女第二, 三日仲會唔會一齊玩
...

吊車證係每日朝頭早去買嘅所以之前同tk講定先到時有加有減早一日通知佢應該都ok

子爵府

cattz288 發表於 18-7-28 15:16
吊車証第一日到時同佢講都可以用特價買! 所以慢慢考慮

象牙宮

yp26 發表於 18-7-28 18:11
吊車證係每日朝頭早去買嘅所以之前同tk講定先到時有加有減早一日通知佢應該都ok
...

佢話唔係每日喎, 最遲第一日落場就要order! 其實到場買時段飛有7折係咪都ok呢? 因為未玩過滑雪! 唔知玩唔玩到咁多日
放下自在

子爵府

cattz288 發表於 18-7-28 18:20
佢話唔係每日喎, 最遲第一日落場就要order! 其實到場買時段飛有7折係咪都ok呢? 因為未玩過滑雪! 唔知玩唔 ...

我上次見教練佢哋都係朝頭早去買吊車證
咁我又唔清楚喎 但我見到 有團友都係早一日講
但我見到買飛嗰度分幾個counter好似教練佢哋買飛會平啲 如果自己買飛超級多人排隊

子爵府

cattz288 發表於 18-7-28 18:20
佢話唔係每日喎, 最遲第一日落場就要order! 其實到場買時段飛有7折係咪都ok呢? 因為未玩過滑雪! 唔知玩唔 ...

我而家都同佢講咗四日每日兩張
我有冇問到到時如果要改係點

象牙宮

yp26 發表於 18-7-28 21:37
我上次見教練佢哋都係朝頭早去買吊車證
咁我又唔清楚喎 但我見到 有團友都係早一日講
但我見到買飛嗰度分 ...

oic! 仲有時間可以考慮下
上星期去bkk, 試左幾下滑雪體驗, 無lift pass無可以玩到一個小山丘! 同時又睇到小朋友係叻過我地
放下自在

子爵府

cattz288 發表於 18-7-28 21:56
oic! 仲有時間可以考慮下
上星期去bkk, 試左幾下滑雪體驗, 無lift pass無可以玩到一 ...

你去咗bkk嗰個飄雪樂園呀室內嗰個?
你咪同佢訂咗先囉最多咪出發前先至改

象牙宮

yp26 發表於 18-7-28 22:07
你去咗bkk嗰個飄雪樂園呀室內嗰個?
你咪同佢訂咗先囉最多咪出發前先至改
...

snow park! 做埋今個月! 仔女玩左兩轉體驗, 個sir仲教佢玩花式! 巴閉

佢話去到先通知佢都仲得! 費時改黎改去喇
放下自在

子爵府

cattz288 發表於 18-7-28 22:20
snow park! 做埋今個月! 仔女玩左兩轉體驗, 個sir仲教佢玩花式! 巴閉

佢話去到先通 ...

我無去過 本來都想去 但聽講話個場好細

象牙宮

yp26 發表於 18-7-29 05:47
我無去過 本來都想去 但聽講話個場好細

係好細! 你細路大就唔抵玩喇, 我d細, 玩足全日
放下自在

男爵府

回覆 cattz288 的帖子

唔該哂你既資料。

男爵府

坐吊車可否落返山架? 譬如坐吊車上到去但又好驚滑落嚟,可否坐返吊車落山㗎?Thx!

男爵府

另外,如果諗住報 初一 的 one day 滑雪團, 係咪而家就要報團呢?Thx!

男爵府

請問有冇人試過 「元歐巴滑雪團」呀?Thx!

子爵府

cattz288 發表於 18-7-29 08:22
係好細! 你細路大就唔抵玩喇, 我d細, 玩足全日

前年已想去 但聽講又話場細 我仔個時十歲 我都怕唔玩 所以無去

象牙宮

yp26 發表於 18-8-17 18:16
前年已想去 但聽講又話場細 我仔個時十歲 我都怕唔玩 所以無去

10歲應該會嫌悶囉 我仔女有一半時間自學roller, 唔錯喎!返黎即買左對鞋比佢地, 玩得似模似樣
放下自在

首頁

尾頁

跳至