除甲醛

hakbb
|
市面上有好多,黎緊新裝修想搵公司除甲醛,請問jm知唔知邊間好
goat
|
記得有學者講過, 甲酣會慢慢浸出來, 即使搵人除左, 遲D都係會有, 最重要都係通風,
所以搵外面公司最多都係買個安心
hakbb
|
goat 發表於 18-6-16 19:14
記得有學者講過, 甲酣會慢慢浸出來, 即使搵人除左, 遲D都係會有, 最重要都係通風,
所以搵外面公司最多都係 ...

其實我都聽過,因為我等唔到兩,三個月等佢散味,但我又有兩個小朋友,所以就想搵呢d公司整一整
hudsonchui
|
hakbb 發表於 18-6-16 19:05
市面上有好多,黎緊新裝修想搵公司除甲醛,請問jm知唔知邊間好

我個時揾光觸媒
kenshiro18
|
買個空氣淨化機啦,果d除甲醛工程根本唔得
guigui82
|
hakbb 發表於 18-6-16 19:05

就算搵除甲醛公司做完一次,都要注意平日做維護。
hakbb
|
guigui82 發表於 18-6-16 20:49
就算搵除甲醛公司做完一次,都要注意平日做維護。

原來係咁架
hakbb
|
kenshiro18 發表於 18-6-16 20:38
買個空氣淨化機啦,果d除甲醛工程根本唔得

請問有無邊部推介
appledai
|
我剛做了,也就是買個安心。現在還沒搬,也不知道效果
lokyee2008
|
hakbb 發表於 18-6-17 00:56
請問有無邊部推介

我都就嚟搬,有人介紹b Mola

kiko_mami
|
請問有無邊部推介

我用呢部有甲醛濾網

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
hakbb
|
appledai 發表於 18-6-17 01:03
我剛做了,也就是買個安心。現在還沒搬,也不知道效果

請問你搵邊間
hakbb
|
lokyee2008 發表於 18-6-17 01:53

我都就嚟搬,有人介紹b Mola

呢個品牌我係實惠睇過佢d空氣淨化機,我好有興趣
oceandeepsea
|
買部聲寶,長期開,記得要換配件

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
kenshiro18
|
請問有無邊部推介

Panaxxxx果部,之前消委會測試話最有效
kenshiro18
|
原來係咁架

好簡單道理,如果噴完沒甲醛
d工廠噴完過度關就唔使用貴膠水啦
appledai
|
hakbb 發表於 18-6-17 02:35
請問你搵邊間

醫療級光觸媒。原來你的實用面積是你自己報的,就算不知道也不要多估計。我廚房廁所不做,減了面積。我只有幾件傢俬在新屋,幾時分鐘就做完。因為我傢俬少,我還價3200.是他們的最低收費。不過噴了之後還是好大氣味。我也就是買個安心。希望有效吧。我還自己淘寶買了除甲醛的,準備在家長期放。

makiyani
|

試左一間叫樂x人,佢做除甲醛,我覺得佢態度差,又與形容不符,話會先check 讀數,又冇,又話我地開哂窗,度唔到,但之前約又冇講。
仲有話小朋友的遊戲墊唔噴得,但我問過其他公司話ok的。
所以大家要問多幾間,問得仔細d
lokyee2008
|
makiyani 發表於 18-6-21 14:46
試左一間叫樂x人,佢做除甲醛,我覺得佢態度差,又與形容不符,話會先check 讀數,又冇,又話我地開哂窗, ...

咁差嘅
Janetboyyan
|
oceandeepsea 發表於 18-6-17 08:26
買部聲寶,長期開,記得要換配件

我之前就係買呢部,當我想換filter時,佢話唔知幾時有貨