住巴黎人定新濠影匯酒店好

belgiumchoco
|
想帶4-7歲小朋友去澳門玩水,玩playroom,本來想住銀河,不過實在太貴,宜家target巴黎人同新濠影匯,請問大家覺得邊間好d? 又或者有冇其他提議? thanks

MATTMIA
|

|
belgiumchoco 發表於 18-6-16 19:46
想帶4-7歲小朋友去澳門玩水,玩playroom,本來想住銀河,不過實在太貴,宜家target巴黎人同新濠影匯,請問 ...

睇左舊post, 似乎巴黎人麻麻地
森永牛乳
|

新濠啱小朋友D

Stella6275
|
回覆 belgiumchoco 的帖子

我都系因為銀河太貴轉book新濠影匯不過黎緊21號銀河做promotion 六折 你可以睇下岩吾岩
Steveston
|
巴黎人 房較舊,同曾經出現 退伍軍人症

stmarymn
|
Steveston 發表於 18-6-16 21:47

巴黎人不是最新?咁快就舊?
住巴黎人泳池有水上樂園?
pinky-peach
|
Steveston 發表於 18-6-16 21:47

對!曾經出現退伍軍人症點都唔會試!住過新濠都唔錯,仲望到巴黎人,蝙蝠俠好玩,摩天輪就唔使諗
Steveston
|
stmarymn 發表於 18-6-16 21:50
巴黎人不是最新?咁快就舊?
住巴黎人泳池有水上樂園?

舊年 11月 住過,特燈揀 不吸煙 樓層,入到房 都有輕微異味,啲 被、床單有煙味。

|
Stella6275 發表於 18-6-16 21:46

我都系因為銀河太貴轉book新濠影匯不過黎緊21號銀河做promotion 六折 你可以睇 ...

21號銀河有promotion? 請問邊度睇到?
chocolatebean
|

邊個網訂平?
言多必失
|
住過巴黎人,真心一般,
新濠未住過,
比我會揀新濠,
chocolatebean
|
回覆 言多必失 的帖子

唔怪之得咁平啦!
Ashleycorina
|
兩間都住過,巴黎人新開時我住普通房,真係好普通,好細同唔靚,床同裝修配套好三星,最靚係個lobby
studio city住過套房,房大,床同配套都好,樓下的商場較適合小朋友。
kkvicky
|
belgiumchoco 發表於 18-6-16 19:46
想帶4-7歲小朋友去澳門玩水,玩playroom,本來想住銀河,不過實在太貴,宜家target巴黎人同新濠影匯,請問 ...

二選一嘅話,一定係新濠影匯
cherrymama1
|
新濠影匯比較岩小朋友。
禁止發言
|
巴黎人真係唔好諗 成日聽到有退伍軍人
超儀烽藍
|
兩間酒店都住過,新濠影匯正好多
tsung
|
我自己一定揀銀河
crazycarrot
|
Studio City
另外可以考慮Marriot,有water park小朋友可以瘋玩