側田唱得好好聽呀

karen508hk
|

honeybibibibi
|
karen508hk 發表於 18-6-16 21:04

係好好好好聽呀!但咁用力既?
無話可說
|
超正,佢把聲靚到呢
crystal媽咪
|
側田係靚聲。冇得頂
TONG423
|
crystal媽咪 發表於 18-6-16 21:28
側田係靚聲。冇得頂

係,好中意佢唱歌
tsung
|

my-baby
|
係超超超超級好聽
利申: fans fans fans
Ashleycorina
|
my-baby 發表於 18-6-16 22:57
係超超超超級好聽
利申: fans fans fans
...

我不是fans,以前無乜鍾意香港歌手,因無乜邊個好聽,一係就好聽但無感情。
我無意中聽過佢,就覺得佢好好,好難得靚聲,有感情又唱到。之前仲有去過睇佢concert
my-baby
|
Ashleycorina 發表於 18-6-16 22:59
我不是fans,以前無乜鍾意香港歌手,因無乜邊個好聽,一係就好聽但無感情。
我無意中聽過佢,就覺得佢好好 ...

佢現場真係冇得輸
my-baby
|
Ashleycorina 發表於 18-6-16 22:59

香港歌手開演唱會我只聽側田,除非王傑再開(不過要等奇蹟)
小源
|
但娛樂圈好多人睇樣...他好難再進
edunpx
|
冇得輸
carol1122
|
佢真係好正
mj007
|

請問邊到有得聽?
木土土
|

我老公少聽歌,都話佢唱得好,問係邊個
ic34
|
crystal媽咪 發表於 18-6-16 21:28
側田係靚聲。冇得頂

karenlyk
|
現場仲正無得彈
hhmum
|
佢唱歌係唯一一個觸動到我既歌手
annlee
|

Meowbb_bb
|

Same here . I m never into canton pop but Justin and Janice really changed my view ! I also went to all his concerts even overseas ones ! His sister can sing very well too