買飛睇戲都咁難

koller
|
想買飛睇恐龍電影, 又2D, 2D英語全景, 2D杜比全景, 2D D-BOX, 英語2D, 2D全景聲英語對白中文字幕, 2D英語對白中文字幕, 2D MX4D英語版, 英語杜比全景聲

manfatcentre
|
koller 發表於 18-6-16 22:22
想買飛睇恐龍電影, 又2D, 2D英語全景, 2D杜比全景, 2D D-BOX, 英語2D, 2D全景聲英語對白中文字幕, 2D英語對 ...

只不過語言,視覺的選擇,Take it easy.
kiko_mami
|
我睇2d咋
4ponymum
|
我嗰區得2D同3D選擇,方便細女就睇咗2D。
JD930
|
想買飛睇恐龍電影, 又2D, 2D英語全景, 2D杜比全景, 2D D-BOX, 英語2D, 2D全景聲英語對白中文字幕, 2D英語對 ...

咁多選擇
KitAuYeung
|

我睇2D咋。2D 早場$65/張,3D正場$150/張,我一家4口差$340。我仔係恐龍痴,睇3D佢戴住眼鏡睇覺得唔舒服,唔戴又睇唔到
amyamy123
|
多咗好多選擇
kc_01k
|
係架,而家有時睇場戲,一張票都過百。
cindy618
|
有咩戲好睇?
tansyneko
|
2D
kirstyau
|
KitAuYeung 發表於 18-6-17 01:07
我睇2D咋。2D 早場$65/張,3D正場$150/張,我一家4口差$340。我仔係恐龍痴,睇3D佢戴住眼鏡睇覺得唔舒服, ...

我地星期日早場11:25 50蚊張咋喎
啫喱黃
|

我就簡單D,一家大小睇3D都會頭暈,所以3D4D都會唔考慮,只睇2D,其他又覺得無咩分別,所以如果只是我同小朋友去會睇早場最平果間,如果C6同行佢只睇vip影院,因為佢要坐得舒服

KitAuYeung
|
kirstyau 發表於 18-6-17 01:43
我地星期日早場11:25 50蚊張咋喎

唔同戲院唔同院線會唔同價錢