小心馬路炸彈!

CurrySo
|
各位港島區的jm, 要小心呢架的士, @@1921。我今日搭正佢架的士,個司機似乎有d問題,全程周身郁不特止,重耐唔耐係度鐘眼瞓。我有拍佢的,但上載唔到片。落咗車定咗神之後,上YouTube 摷吓睇吓有冇佢資料,果然,原來之前已經有人拍過佢,好離譜,揸揸吓車鐘眼瞓!
CurrySo
|
JD930
|
CurrySo 發表於 18-6-17 00:05
YouTube link

https://youtu.be/-aioQE0O-Sk

多謝提醒
美之選468
|

有證有據為何不報警 ? 宜家報警也來得切,否則不知他要害死多少人?
美之選468
|
看不清楚他叫什麼名?
魔怪媽媽
|
CurrySo 發表於 18-6-17 00:00
各位港島區的jm, 要小心呢架的士, @@1921。我今日搭正佢架的士,個司機似乎有d問題,全程周身郁不特止,重 ...

點解唔報警或者唔坐佢車?
CurrySo
|
回覆 美之選468 的帖子

謝X強
yy1012
|
真心地,的士司機真係馬路上嘅恐怖分子,試過幾次都爭啲比啲的士收我全家檔

啲停線、讓線、雙白喺佢哋眼中係唔存在,有理冇理衝出嚟博人停車比佢過,佢小路出大路都可以亂衝,總之就好可怕
CurrySo    發表於 18-6-17 00:42
mandy952
|
各位港島區的jm, 要小心呢架的士, @@1921。我今日搭正佢架的士,個司機似乎有d問題,全程周身郁不特止,重 ...

點解唔報警
CurrySo
|
回覆 魔怪媽媽 的帖子

我認我反应慢。初初我冇留意佢,因佢唔算開得快約70咪。佢引起我留意係因為佢周身郁,架車唔bumpy的,但佢都係咁「凳」跟住就留意到佢,揸揸吓車鐘眠瞓,嗰時喺隧道入面,冇得走,而我的終點,係一出隧道就差唔多到,所以我冇落車。
心日天
|

我試過兩次夜機回港後機場坐的士返屋企,司機吊魚,所以大家坐的士真係留神
國王陛下
|
omg我都坐過佢啊,又係咁架
CurrySo    發表於 18-6-17 00:53
CurrySo
|
回覆 mandy952 的帖子

一來當時趕時間,二來怕麻煩。所以而家咪上嚟講聲比人聽,小心呢架的士囉。
CurrySo
|
心日天 發表於 18-6-17 00:45
我試過兩次夜機回港後機場坐的士返屋企,司機吊魚,所以大家坐的士真係留神
...
嘩,喺高速公路釣魚,好危險啊!
美之選468
|
CurrySo 發表於 18-6-17 00:32
回覆 美之選468 的帖子

謝X強

最好開全名(有證有據)
Mrs.Chan
|
妳無事就好喇
CurrySo
|
Mrs.Chan 發表於 18-6-17 01:00
妳無事就好喇
Thx,you are so nice !
B301
|

Amy1974
|
美之選468 發表於 18-6-17 00:23
有證有據為何不報警 ? 宜家報警也來得切,否則不知他要害死多少人?

可以 send 條片去交通投訴組。

[email protected]

唔夠瞓揸車,食藥物揸車都係危險駕駛。遲早會出交通意外。
HoshiSora
|

好離譜