親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有人看過這兩個表演嗎?爬文說草壇會有卡通人物下台拍照,而鑽石餐廳沒有,不過表演及食物比較好。我帶兩個3及8歳女去,哪一個較適合小朋友呢?午餐晩餐也可

另外,見fb有人說台上表演前會讀出生日小朋友的名字向她說生日快樂,但我嘗試預訂時只要輸入小朋友年紀,不用輸入生日日期及姓名,迪士尼是如何得知哪個小朋友生日?是領枱號時須提交小朋友passport 核對年紀時有人記錄嗎?還是只要買了生日禮包掛上生日牌便會有人走過來問姓名?

大宅

sinpop 發表於 18-6-17 01:57
請問有人看過這兩個表演嗎?爬文說草壇會有卡通人物下台拍照,而鑽石餐廳沒有,不過表演及食物比較好。我帶 ...

草壇係指Lilo? 我有睇Lilo同鑽石餐廳嘅mickey.
Lilo 卡通人物會每枱影相, 去到最後段所有小朋友可以上台同卡通人物一齊跳夏威夷舞, 如果小朋友唔怕醜係超開心。
Mickey 係較熱鬧嘅show, 表演 小朋友都容易明, 卡通人物唔會影相,如果坐S席有機會可以互動。
雖然貴但我覺得值,而且食物都唔差。
你有無睇過下面個網頁都幾清楚。
生日部份我就唔清楚啦。

https://lilylaflaneuse.pixnet.net/blog/post/60919822-東京迪士尼餐廳秀(樂園波里尼西亞草壇秀、

男爵府

sugar201111 發表於 18-6-17 20:30
草壇係指Lilo? 我有睇Lilo同鑽石餐廳嘅mickey.
Lilo 卡通人物會每枱影相, 去到最後段所有小朋友可以上台 ...

其實睇左資料了,不過有猶豫唔知點選。但今天試過買票,超難入個網站,30分鐘後入到,但呢兩個show已售罄,希望明天成功

wcpcelia    發表於 18-6-19 16:08

大宅

sinpop 發表於 18-6-17 23:42
其實睇左資料了,不過有猶豫唔知點選。但今天試過買票,超難入個網站,30分鐘後入到,但呢兩個show已售罄 ...

你係米住園內酒店?
if yes, 可早一日book, 但8:00即book都難搶S席。

男爵府

回覆樓主:

我都book咗下個月lilo同鑽石餐廳,好好彩,要早1個月8點準時搶,我8:06買完2場後再試入個網以經error

大宅

moon~ 發表於 18-6-18 00:13
我都book咗下個月lilo同鑽石餐廳,好好彩,要早1個月8點準時搶,我8:06買完2場後再試入個網以經error
...

你好好呀,我復活節去,住園內酒店 早一個月一日book, mickey搶到S席,lilo得A席,但轉頭full哂,如果唔住園內已經book唔到。

男爵府

moon~ 發表於 18-6-18 00:13
...

你就好啦,我7:45已經开始試,8點曾經入到,中途出error, 之後30mins一直error

男爵府

sugar201111 發表於 18-6-18 00:03
你係米住園內酒店?
if yes, 可早一日book, 但8:00即book都難搶S席。

不是呀,只是大倉酒店,我不知道住迪士尼酒店可以早多一天訂呢

男爵府

回覆樓主:

其實我早大半個月已經每日不斷試,都成日error架……所以我book到想要既日子時真係好開心,好好彩,仲要同一日book到lilo同鑽石餐廳,期待中

男爵府

回覆樓主

我成功book到啦!仲要兩場,不過一場只係B席

大宅

sinpop 發表於 18-6-18 08:39
我成功book到啦!仲要兩場,不過一場只係B席

book 到就好啦, 我果時都不斷係error,要不斷 嘗試,成功左真係超開心。

男爵府

回覆樓主

其實原本我只打算去一場,不過見咁難得book到兩場,考慮緊兩場都去,應該去完迪士尼破產

男爵府

sinpop 發表於 18-6-18 12:36
其實原本我只打算去一場,不過見咁難得book到兩場,考慮緊兩場都去,應該去完迪士尼破產
...

係呀,我book到2場都覺得好彩,所以都唔取消了,去個迪士尼已經破產

大宅

回覆樓主

咁想請問有冇人試過唔係一個月前book,之後book都book到呀?

大宅

回覆樓主

我book左鑽石馬蹄Mickey show,呀女上網睇過話鐘意呢個多d。我已經係可早一日book,但6pm S席都搶唔到,而家book左3點幾果場S席。

大宅

birdsky 發表於 18-6-18 22:24
咁想請問有冇人試過唔係一個月前book,之後book都book到呀?

真係好難book…… 想一個月內book都冇話唔得,每日勤力啲上網睇下有無人取消位, 因為我都試過取消行程所以放返曬啲位出嚟。
加油!

首頁

尾頁

跳至